Olga Ciolacu: „Se mărită fata mamei” // FOTO

Olga Ciolacu: „Se mărită fata mamei” // FOTO

Cuplul Bătrânac-Ciolacu se pregăteşte minuțios pentru cel mai așteptat şi emoționant eveniment din viaţa lor: nunta fiicei Alexandrina. Marele eveniment este aşteptat de 9 mai, zi în care va avea loc de altfel o dublă sărbătoare în familia artiştilor. Pentru câteva zile, viitorii socri mici au lăsat deoparte grijile de nuntă și se pregătesc de Sfintele Sărbători Pascale.

Se pare că în acest an, pentru prima dată, cuplul Bătrânac-Ciolacu nu va sărbători Învierea Domnului la Lozova, satul de baștină al artistei. De vină se face vremea posomorâtă de afară.
„Ne-am uitat pe internet și am văzut că toată săptămâna va ploua, inclusiv de Paști. Așa că nu vom avea noroc să ieșim ca în ceilalți ani la iarbă verde. Dacă timpul va fi urât, vom sărbători la Chișinău, iar în caz că va fi soare și frumos afară, mergem la Lozova”, ne-a declarat Olga Ciolacu.

Găteşte după reţetele mamei sale

2Zilele acestea, Valentin Bătrânac a făcut piața, iar pe lângă toate produsele alimentare, a cumpărat și mieluțul din care gospodina casei va găti tradiţionala friptură. De pe masa de sărbătoare nu va lipsi răcitura din cocoș, sarmalele și salatele, toate gătite după rețeta mamei Olgăi Ciolacu, de la care interpreta a învățat toate secretele artei culinare.
„Nelipsiţi vor fi şi cozonacii, iar sora mea mi-a promis că o să-mi aducă pâine caldă, coaptă în cuptor. Tot ea va găti și pateurile copilăriei noastre, care sunt făcute cu brânză și coapte, la fel, în cuptor. Pasca nu o voi cumpăra căci și această misiune îi revine surorii. Vom avea și vin roșu de casă, neapărat colivă. De Paști, masa noastră va fi bogată, ca întotdeauna”, povestește vedeta.
Cuplul Bătrânac-Ciolacu nu știe dacă și în acest an va respecta tradiția de a merge la mănăstire pentru a sfinți pasca. Dacă va ploua în Noaptea Învierii, la biserică, cu coșul pascal, va merge doar Valentin Bătrânac.

„Profităm de fiecare oră”

aDe vreo două luni, îndrăgitul cuplu se află în toiul pregătirilor pentru nunta fiicei lor, Alexandrina, cu iubitul său, Ionuț.
„Avem foarte mult de lucru. Așa încât vom folosi fiecare oră ca să le reușim pe toate până la nuntă. De Paști, la masa de sărbătoare, nu vor fi și copiii mei deoarece vor veni imediat după Paștele Blajinilor căci peste o săptămână e evenimentul”, ne-a mărturisit viitoarea soacră mică.

„Nu vreau să-mi etalez copiii spre a fi bârfiți”

1Despre nunta Alexandrinei se știa de ceva vreme, însă atât Valentin Bătrânac, cât și Olga Ciolacu au refuzat să ofere orice detaliu în presă. Artista ne-a spus că refuză să mediatizeze nunta fiicei sale deoarece „lumea este rea”. Și acesta nu este singurul motiv.
„Cineva va vedea evenimentul cu ochi buni, cineva cu ochi răi. Nu vreau să-mi etalez copiii spre a fi bârfiți ori chiar lăudați. Nu am nevoie de așa ceva. În plus, nici ei nu vor și nici nu-mi permit să dau din casă. Și mă bucur că gândim cu toții la fel. Chiar nu vrem să facem PR căci scopul nostru e altul: ca lumea să se simtă bine și să fie o seară de neuitat pentru toți”, susține artista.

„Se mărită fata mamei”, dedicată Alexandrinei

aCu toate acestea, Olga Ciolacu ne-a mărturisit că are emoții foarte mari și că fiica sa insistă să-i cânte melodia „Se mărită fata mea” pe care, de altfel, artista a compus-o special pentru nunta Alexandrinei.
„N-am vrut să cânt, însă ea insistă. Nu știu dacă o voi putea interpreta fără să nu plâng. La nunțile străine am emoții când mi se solicită această melodie, și-mi dau lacrimile fără să vreau, acum îmi va fi de o sută de ori mai greu să o cânt”, ni s-a confesat interpreta.
Nunta va avea loc pe 9 mai, zi în care, acum 41 de ani, Olga Ciolacu și Valentin Bătrânac s-au căsătorit. Astfel, în familia artiștilor, în această zi, va avea loc o dublă sărbătoare. La sfârșitul discuției, Olga Ciolacu ne-a spus că tot ce-și dorește este sănătate și să treacă cu bine peste evenimentul cel mai important din viața sa și a soțului său: nunta fiicei lor.

aLena NEGRU

One Comment

  • 16 aprilie 2015 | Permalink |

    Nu vreau sa afisati nimanui casatoria ficei dvs, eu v-am rugat pentru ca stiam dela dvs E frumoasa ca mama ei,ii doresc tot binele din lume si sa fie fericita cum a fost si este mamica ei.II doresc casa de peatra,fericire si Multi ani de acum inainte !

Comentează