Scrisoarea emoționantă a unui tată, după ce i-a fost ucisă soția // FOTO VIDEO

Scrisoarea emoționantă a unui tată, după ce i-a fost ucisă soția // FOTO VIDEO

În 2013, un bătrân în vârstă de 85 de ani, care se afla la volanul mașinii sale, a accidentat-o mortal pe Desreen Brooks-Dutton, o tănără mamă, care se plimba pe trotuar cu soțul și fiul ei de numai doi ani.

În urma accidentului, bărbatul în vârstă a fost condamnat pe 18 decemrbie 2014 la 18 luni de închisoare pentru condus imprudent și i s-a suspendat permisul auto pe viață, scrie Huffingtonpost.com.

După sentință, Benjamin Brooks-Dutton, soțul femeii decedate, a scris o scrisoare emoționantă pentru toți cititorii blogului său, pe care îi îndeamnă să le spună persoanelor bătrâne despre pericolul de a conduce la o vârstă înaintată, în speranța că astfel vor fi prevenite numeroase accidente de mașină.

„Spune-le că un șofer în vârstă care își dă seama că nu mai este în putință este un pericol la fel de mare ca o persoană băută la volan. […] Spune-le că aceasta este ultima fotografie a soției și fiului meu împreună. Spune-le că medicii au fost nevoiți să-i taie hanoracul, pe care îl poartă în imagine, pentru a încerca să o resusciteze pe asfaltul, pe care își dădea ultima suflare de viață.

Desreen Brooks-Dutton

Desreen Brooks-Dutton apare în ultima fotografie alături de fiul ei
Foto: Lifeasawidower.com

Spune-le că ceea ce s-a întâmplat a fost catastrofal și că mașina care mi-a ucis soția a fost la un pas să-mi omoare și fiul. […] Spune-le că de fiecare dată când mă uit la fotografia preferată cu mine și soția mă supăr din cauza felului în care am pierdut șapca din imagine, în seara morții ei. Spune-le că am ajuns la concluzia că am aruncat-o pe stradă și mi-am smuls părul din cap, terorizat de frică că va muri. […] Spune-le că că băiețelul de doi ani, care și-a pierdut mama, are acum patru ani și este în continuare furios că ea nu se poate întoarce. Spune-le că a suferit enorm din cauza traumelor din acea seară.

Desreen Brooks-Dutton fiul

Desreen Brooks-Dutton, la ziua fiului ei de doi ani
Foto: Lifeasawidower.com

Arată-le această poză și spune-le că aici apare el alături de frumoasa lui mamă, la aniversarea de doi ani, ultima pe care au petrecut-o împreună. […] Spune-le că înțelegi că vor să meargă cu mașina, dar adu-le aminte de riscuri. Spune-mi că mă vei ajuta să previn astfel de lucruri. Spune-mi că într-o zi voi putea să-i spun fiului meu că moartea mamei sale nu a fost în van”, a scris Benjamin Brooks-Dutton pe blogul său.
Sursa: click.ro

Comentează