Scandal la Hollywood din cauza unei cântărețe celebre! Doi bărbați se luptă pentru ea!

Scandal la Hollywood din cauza unei cântărețe celebre! Doi bărbați se luptă pentru ea!

Vestea că Rihanna are o relație cu Leonardo DiCaprio nu i-a căzut deloc bine rapperului Drake, care orbit de gelozie i-a declarat război celebrului actor pentru a o recuceri pe artista din Barbados.

Potrivit libertatea.ro, Rihanna și starul din „Lupul de pe Wall Street” par a fi cuplul anului de la Hollwyood. De când s-a aflat că cei doi s-au combinat la o petrecere la vila Playboy, unde au fost văzuți sărutându-se, toată publicațiile vorbesc numai despre ei.

Însă, Leo și RiRi vor deveni și protagoniștii unui mare scandal, întrucât rapperul Drake, fostul iubit al artistei din Barbados, le-a spus apropiaților că va face tot ce îi stă în putere pentru a o cuceri pe frumoasa bruneta. El i-a declarat astfel război deschis celebrului actor, care însă nu este deloc genul care să renunțe ușor la cuceririle sale.

Cu toate acestea, Drake s-ar putea să nu aibă sorți de izbândă, având în vedere că Rihanna le-a declarat prietenilor că pentru ea s-a terminat cu bărbații din industria muzicală și nu mai vrea iubiți din acest domeniu, după ce a suferit cumplit în urma despărțirilor de Chris Brown și Drake.
Foto: libertatea.ro

Comentează