Monica Bellucci, periculoasă la 50 de ani

Monica Bellucci, periculoasă la 50 de ani

A împlinit o jumătate de veac, însă e la fel de frumoasă ca în tinereţe! Acesta este motivul pentru care Monica Bellucci a fost distribuită în rolul de “fată Bond” în viitorul film al francizei cu agentul 007.

Spionul James Bond este personajul principal al celebrei serii omonime, dar şi partenerele sale sunt la fel de importante pentru succesul filmelor. Tocmai de aceea, mult râvnitul rol feminin a revenit în producţiile de până acum la 75 de actriţe una şi una. Iată că, pentru viitorul rol a fost aleasă Monica Bellucci, care devine, astfel,  cea mai bătrână „fată Bond“ din istoria seriei, detronând-o astfel pe Honor Blackman, care avea 39 de ani când a jucat-o pe Pussy Galore, în filmul „Goldfinger“ (1964).

monica-bellucci

1991 A debutat ca fotomodel de coafor
foto: ap/ guliver/ gsplashnews/ photoland/ corbis

Povestea italiencei, spusă chiar de părinţii ei, Brunella şi Pasquale, este uluitoare. Monica era aşa de frumoasă când era micuţă, încât ospătarii îi dădeau mâncare pe gratis să se poată uita la ea. Fotografiile fiicei lor unice sunt lipite pe toţi pereţii casei părinteşti din Citta di Castello, Umbria. Pe când avea doar 12 ani, bărbaţi complet străini o opreau pe stradă pe Monica şi îi ofereau sume uriaşe pentru a fugi cu ei în lume. Profesorii de la şcoală se plângeau că nu pot să se concentreze când o văd aşa de frumoasă.

Se uitau aşa insistent la ea şi femeile, şi mai ales bărbaţii, încât Monica a început să se izoleze, de ruşine. Frizerul Piero Montanucci, care încă mai are un salon de coafură în localitatea natală a vedetei, a fost cel care îndemnat-o să se facă actriţă. La 14 ani şi jumătate, diva a avut primul iubit, un băiat cu 4 ani mai vârstnic. La vârsta de 16 ani, Monica s-a lansat în modelling şi din 1990 a început cariera de actriţă. În prezent este singură, după două căsnicii eşuate, şi vrea să se dedice creşterii celor două fiice ale sale.

 

monica-bellucci

foto: ap/ guliver/ gsplashnews/ photoland/ corbis

Cu o avere de 45 de milioane de dolari, Monica Bellucci a jucat în numeroase filme, între care se numără ”Dracula” şi ”Patimile lui Hristos”.

Ea a fost căsătorită cu fotograful Claudio Basso, între 3 ianuarie 1990 şi 25 iunie 1990, de care s-a despărţi foarte repede pentru că o bătea.

Monica a fost apoi căsătorită cu actorul francez Vincent Cassel (48 de ani), între 1999 şi 2013. Ei au împreună două fete, Deva (10 ani) şi Léonie (4 ani).

 

monica-bellucci

Sursa: click.ro
Foto: ap/ guliver/ gsplashnews/ photoland/ corbis

Comentează