Nu vrea nimic de la ruşi

Nu vrea nimic de la ruşi

Interpreta din Ucraina, Anastassia Prykhodko (27 de ani), a publicat pe contul ei de pe o reţea de socializare o postare prin care renunţă oficial la toate premiile muzicale obţinute în Rusia.

După ce a anunţat că se dezice de tot ce a primit de la ruşi, cântăreaţa a scos premiile la licitaţie, banii câştigaţi urmând să fie donaţi luptătorilor ucrainieni din Garda Naţională.
Menţionăm că Anastassia Prykhodko a devenit cunoscută după ce a participat la un show de talente organizat de un post tv rusesc. În 2009 a reprezentat Rusia la Eurovision, clasându-se pe locul 11. De altfel, a fost al doilea caz în istoria prestigiosului concurs când ruşii au acceptat să fie reprezentaţi de un cetăţean al altui stat. Ba mai mult, cântăreaţa a cântat piesa „Maмo”, jumătate în ucraineană, jumătate în rusă.
Chiar din primele zile de la declanşarea conflictului armat de pe teritoriul ţării sale, interpreta a susţinut deschis armata ucraineană, susţinând concerte pentru militari şi organizând strângeri de fonduri.
Natalia TUTUNARU

Comentează