Mărturii terifiante despre „monstrul” Bill Cosby

Mărturii terifiante despre „monstrul” Bill Cosby

Bill Cosby, devenit celebru tocmai pentru rolul de tătic perfect din sitcomul “The Cosby Show”, difuzat de postul NBC din 1984 până în 1992, se află în centrul unui scandal uriaş, în care e acuzat de mai multe femei că le-a drogat şi le-a abuzat sexual.

Femeile au ieșit la rampă cu detalii terifiante despre lucruri neștiute până nu demult.

Kristina Ruehli, una dintre primele victimele ale lui Bill Cosby, a făcut declarații cutremurătoare: „Mă forţa să fac sex oral. Avea mâna pe capul meu (…). Niciodată nu mai văzusem un bărbat de culoare dezbrăcat. Mi s-a făcut rău imediat, dar nu din cauza alcoolului. Am fugit la baie şi am vomitat. Când m-am întors nu mai era în cameră”.

Barbara Bowman, o altă victimă de-a actorului, a vorbit și ea despre momentele de groază prin care a trecut: „Am fost drogată şi violată de acel om. Este un monstru. A stins luminile, m-a pus pe canapea şi a început să mă atingă peste tot. Apoi mi-a pus mâna pe penisul lui, a acoperit-o cu a lui şi a început să se masturbeze. După ce a terminat am fugit la baie şi am vomitat. A fost înfricoşător şi umilitor. Nu i-am putut spune mamei. Am încercat să mă conving că mi-am imaginat totul. Că s-a întâmplat o singură dată, dar s-a întâmplat din nou şi am paralizat de frică”.

În ultimele săptămâni, mai mult de 20 de femei au făcut astfel de acuzaţii la adresa starului, printre care şi o actriţă din serialul de succes “Lege şi ordine”, Michelle Hurd. Actorul a refuzat să răspundă atacurilor, precizând că sunt de-a dreptul ridicole.

Sursa: libertatea.ro

Comentează