Fiica Doinei Sulac nu a spus niciodată cuvântul „tată”

Fiica Doinei Sulac nu a spus niciodată cuvântul „tată”

Doina Sulac avea doar 16 ani când a aflat că va deveni mămică, iar la 17 ani a adus-o pe lume pe Nicoleta. Artista refuză să vorbească despre fostul său soţ, vioristul Ion Cipilencu, despre care ne-a spus că-şi neglijează fetiţa.

Nicoleta avea doar nouă luni când părinţii săi au decis să divorţeze. Doina Sulac nu vrea să povestească prea multe despre fostul soţ şi asta, spune ea, „pentru a nu-i provoca fetiţei sentimente neplăcute”.
„Nicoleta nu a spus niciodată cuvântul „tată”, dar ştie să ascundă destul de bine această lipsă. Pentru că este un copil vesel. Un copil pe care nu l-am văzut plângând decât atunci când a avut colici sau i-au ieşit dinţişorii. Nu avea nici doi ani când am dus-o la grădiniţă. Dar am avut noroc de un copil cuminte, sociabil şi vesel, care s-a adaptat foarte repede. Aşa mi-a fost destinul, nu regret nimic, îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru această fetiţă care este bucuria din zilele mele triste.

aPoate doar dacă Dumnezeu l-ar fi lăsat pe tata în viaţă, mi-ar fi fost mult mai uşor. Nicoleta este prima în toate. A câştigat deja două concursuri la pian. Îi place să compună muzică şi este foarte sârguincioasă. A dorit foarte mult să poarte numele Sulac, iar anul trecut, la nouă ani, a primit acest nume şi este foarte mândră de el. Cred că a moştenit de la tata talentul, perseverenţa şi dorinţa de a fi cea mai bună, dacă se apucă de ceva”, a declarat Doina Sulac pentru site-ul mamaplus.md.
Acum patru ani, interpreta ne spunea că vioristul Ion Cipilencu nu ţine legătura nici cu ea, nici cu fetiţa pe care o au împreună.
„Eu nu pot să-l sun ca să-l întreb dacă nu cumva vrea să vorbească cu fata lui. Ea deja nu mai întreabă de tatăl său, ci când o să aibă un tată nou şi un frăţior. Îmi doresc să am alături un bărbat capabil, demn. Vreau ca în viitorul apropiat să-i găsesc un tătic şi să-i fac şi un frăţior, pe care şi-l doreşte foarte mult”, ne spunea cântăreaţa.
Foto: mamaplus.md

Comentează