Xenia Deli, cariera ta e în DECLIN? Iată ce scrie presa rusă!

Xenia Deli, cariera ta e în DECLIN? Iată ce scrie presa rusă!

În martie modelul basarabean a apărut în videoclipul interpretul din Rusia T-Killah, iar recent – şi în cea mai nouă piesă a lui Nikolay Baskov.

Acum însă în presa din Rusia a apărut un articol în care se insinuează că aceste colaborări nu i-au purtat noroc Xeniei Deli. Azi paparazzi.ru scrie: „Mass-media din Vest a menţionat că în Victoria’s Secret Deli i-a luat locul Mirandei Kerr. I se prevestea o carieră de succes, însă o vedem foarte rar în cataloagele tipărite ale Victoria’s. De altfel, modelul moldovean colaborează mai des cu branduri mai ieftine, cum e ‘New Yorker’”.
Într-un interviu pentru un post tv autohton, Xenia Deli declara că a început să colaboreze cu Victoria’s Secret în octombrie 2012, iar aceasta e cea mai mare performanţă profesională a sa, căci, spunea ea, „orice model îşi doreşte să devină imaginea acestui brand şi această colaborare e cel mai bun lucru care i se putea întâmpla”.
Modelul născut la Basarabeasca are o carieră de succes în America, ţară în care se simte ca acasă şi unde are de gând să se stabilească definitiv, iar în R.Moldova, unde locuieşte bunica ea, va veni doar în vizită.

T.N.
Foto: Facebook Xenia Deli

Vizualizări: 1030

Comentează