SHAKIRA, din nou ÎNSĂRCINATĂ? Iată ce ar fi dat-o de gol!

SHAKIRA, din nou ÎNSĂRCINATĂ? Iată ce ar fi dat-o de gol!

Shakira l-ar putea face iar tătic pe Pique. Cântăreaţa a stârnit speculaţii legate de o nouă sarcină, în urma prestaţiei sale de la Festivitatea de Închidere a Cupei Mondiale din Brazilia, când a afişat o burtă destul de proeminentă.

Shakira (37 de ani) a declarat în câteva rânduri faptul că îşi mai doreşte cât de curând un copil cu iubitul ei, Gerard Pique (27 de ani), numai că o împiedică proiectele muzicale, cărora cu greu le face faţă.
“Dacă nu aş avea atât de multe de făcut în carieră, aş fi fost deja însărcinată, din nou”, declara blondina în martie 2014, citată de libertatea.ro
Se pare că munca nu o împiedică să facă şi bebeluşi, cu iubitul ei, fotbalistul spaniol Gerard Pique. Cântăreaţa a stârnit speculaţii la ultima ei apariţia, la Festivitatea de Închidere a Campionatului Mondial din Brazilia, unde a afişat o burtică mult prea mare.
Energică, aşa cum este ea de obiecei, dar puţin mai pufoasă, Shakira a purtat un costum roşu, cu franjuri şi transparenţe, care îi scoteau la iveală o proeminenţă în zona abdominală. Imediat, la bursa zvonurilor a apărut informaţia cum că vedeta ar fi din nou însărcinată.
Shakira şi Gerard Pique s-au cunoscut în 2010, însă au confirmat că sunt într-o relaţie abia la sfârşitul lui martie 2011, când blondina a anunţat pe conturile ei de Twitter şi Facebook. În septembrie 2012, vedeta a mărturisit că este însărcinată şi că urmează să aducă pe lume copilul fotbalistului. Pe 22 ianuarie 2013, cântăreaţa l-a născut pe Milan Pique Mebarak.
Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 335

Comentează