Dianna Rotaru: „Recunosc, mă deranjează. Voi apela la instanță!”

Dianna Rotaru: „Recunosc, mă deranjează. Voi apela la instanță!”

De când s-a lansat în România cu melodia „Ghinion în dragoste”, Dianna Rotaru a reuşit să capteze atenția jurnaliștilor nu doar graţie noului său single, ci şi datorită aspectului său fizic. Presa din România a numit-o pe interpreta noastră „Elena Udrea de Chişinău” şi asta deoarece seamănă cu blonda sexy a politicii româneşti. Şi pe stradă oamenii şuşotesc: „Uite-o pe Udrea!”.

După ce acum trei luni a semnat un contract cu impresarul Florin Nedelcu, Dianna Rotaru a lansat în România single-ul „Ghinion în dragoste”. Pentru a avea priză la public, interpreta noastră şi-a angajat o armată de profesionişti. Astfel, roadele nu au întârziat să apară. Melodia a prins foarte bine la public, iar presa de peste Prut nu ratează ocazia să mediatizeze fiecare pas pe care-l face basarabeanca.
„O dată la două săptămâni sunt obligată să fiu în România, pentru a-mi onora invitaţiile televizate şi spectacolele, în cadrul cărora îmi promovez melodia. Contractul pe care l-am semnat este destul de avantajos şi de lungă durată. Pentru mine însă a contat şi cu ce oameni îl semnez şi ce notorietate au. Echipa cu are lucrez este una din cele mai bune din showbizul românesc. Publicul a primit foarte bine primul nostru single. Mi s-a întâmplat de foarte multe ori să fiu recunoscută şi ca Dianna din „Provincialii”. M-am bucurat, căci a trecut foarte mult timp de când am plecat din trupă”, ne-a spus interpreta.
De când a intrat în vigoare contractul semnat cu cei de peste Prut, Dianna Rotaru a cam dispărut din vizorul jurnaliștilor de acasă. Cu toate acestea, blonda sexy a scenei moldoveneşti nu are de gând să se mute definitiv din RM.
„Cei care cred că îmi părăsesc ţara se înşeală, pentru că niciodată nu mi-am propus să fac asta. Dintotdeauna am fost deschisă spre colaborări și contracte venite de peste hotare, asta însă nu înseamnă că plec definitiv”, spune cântăreaţa.

Vrea să o cunoască pe Udrea

PicMonkey CollageÎn urmă cu două săptămâni, paparazzi din România au surprins-o pe Dianna Rotaru în Parcul Carol, în timp ce făcea sport sub privirile curioase ale mai multor trecători. Presa a catalogat-o pe basarabeancă drept „bombă sexy” şi au scris în nenumărate rânduri că ar semăna foarte bine cu Elena Udrea, una dintre cele mai frumoase femei din politica românească.
Întrebată ce crede despre această comparaţie, Dianna ne-a spus că nu o deranjează când i se spune „Elena Udrea de Chişinău”, ba din contra, o amuză.
„Mi-aș dori foarte mult să o cunosc personal pe Elena Udrea și să râdem împreună de această comparaţie. Nu pot să neg faptul că am avea ceva similitudini în ceea ce ţine de culoarea părului, iar când avem machiaj identic, chiar semănăm. Prima dată când am fost confundată cu ea eram la mall și auzeam cum lumea şuşotea: „Uite-o pe Udrea!”. Ajunsă acasă, am căutat pe internet poze cu ea şi am constatat că în unele chiar avem ceva trăsături comune. Sunt încântată să mi se spună că seamăn cu o femeie la fel de puternică, ambiţioasă şi hotărâtă cum şi eu”, ne-a declarat Dianna Rotaru, precizând că, după ea, Elena Udrea este o femeie demnă de admiraţia bărbaţilor, dar şi a femeilor.

Ameninţă cu judecata

aDespre Dianna se zvoneşte că ar fi pe punctul de a se mărita, însă „mireasa” vrea să facă lumină şi în acest caz. Mai mult decât atât, ea susţine că de acum încolo va lua măsuri când la adresa sa se vor scrie neadevăruri.
„Întotdeauna a fost, este și va fi un bărbat în viața mea. Am un iubit, însă nu pot să spun când o să mă mărit. Nu sunt eu persoana care să-și facă publicitate pe viața personală. Mă deranjează că mulți jurnaliști, de dragul ratingului, scriu neadevăruri folosind imaginea mea. Şi mai bagă niște titluri… Recunosc, asta mă deranjează. Nici măcar nu sunt telefonată ca să mi se ceară o opinie. Voi apela la instanță atunci când se vor mai scrie aberații la adresa mea. Se abuzează foarte mult de imaginea unui artist, din acest motiv nici nu vreau să mă afișez în public cu iubitul meu ori să dau detalii despre relația noastră. Suntem foarte fericiți și ne este bine împreună”, susţine interpreta.

aLena NEGRU
Foto: Facebook/Dianna Rotaru

Vizualizări: 1445

One Comment

  • Nume
    16 iulie 2014 | Permalink |

    Romania si asa e plina de pitipoance

Comentează