Nicolae Glib, SOCRU MARE! Isidor s-a recăsătorit!

Nicolae Glib, SOCRU MARE! Isidor s-a recăsătorit!

Duminică, Isidor Glib şi iubita lui, Marina, s-au cununat religios. Ceremonia a avut loc la Biserica „Sf. Mucenic Valeriu”, în prezenţa rudelor şi a prietenilor.

Mirii au optat pentru o ţinută lejeră de vară. Marina a purtat o rochie cu elemente tradiţionale şi o coroniţă bicoloră: alb şi turcuaz.
„Este un eveniment foarte important în viaţa noastră şi sperăm ca sentimentul frumos pe care îl avem în suflet să ne aducă doar bucurii”, au declarat tinerii însurăţei, scrie pentruea.md.
Marina este consultant în Politici Economice şi Parteneriate, la Biroul pentru Relații cu Diaspora şi e secretarul delegaţiei R.M. la Congresul Consiliului Europei, iar Isidor a studiat pictura, apoi şi dreptul. Dar o întâmplare a făcut ca viaţa lui să ia o altă întorsătură, cel care avea să-i schimbe destinul fiind chiar tatăl său.

a„El cântă de mic, dar când a crescut, în loc de muzică a ales pictura. Acum câţiva ani, trecând pe lângă camera lui, l-am auzit cântând la pian o melodie populară. Am stat şi l-am ascultat, iar când a finisat piesa, m-am apropiat de el şi l-am rugat să cântăm o melodie în duet. Văzând că e talentat, i-am propus să colaborăm”, ne povestea Nicolae Glib într-un interviu pentru APROPO.
Iniţial tatăl şi fiul cântau doar pe la nunţi, cumătrii şi petreceri, iar la jubileul de 50 de ani şi-a făcut debutul şi pe scena mare.
Menţionăm că Isidor Glib este la a doua căsătorie. Din primul mariaj interpretul are două fete: Adriana (7 ani) şi Minodora (5 ani).
Natalia Tutunaru
Foto: pentruea.md/Facebook

Vizualizări: 1337

One Comment

  • =Turturica Unionista dela Hotin=
    19 iunie 2014 | Permalink |

    TEMA ZILEI:
    Motivul Naţional şi Unionist în muzica din Rep. Moldova:
    http://iuliangramatki.romanism.ro/?p=33
    N.B.
    Si o preluare de la #Scythicus# :
    “De 200 de ani rușii încearcă să întemeieze o națiune moldovenească neromânească,
    chiar în antiteză cu cea românească, tot ce au reușit să creeze este o populație
    cu un scăzut instinct național, confuză identitar, ușor de supus și docilă față de ruși”.
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
    ===== BUCOVINA DE NORD =====
    ————— ♥ SI TOATA BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA ♥ ———–
    —————♥—♥—♥— RE-U N I R E ! —♥—♥—♥———
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Comentează