SCANDALUL CONTINUĂ! Mama Irinei Tarasiuk a trecut la ameninţări // FOTO/AUDIO

Cea care a promovat ideile socialistului Igor Dodon şi care, în cadrul unui interviu televizat, nu a ştiut să recite mai mult de un vers din Imul de Stat al R. Moldova, a obţinut cetăţenia română. Irina Tarasiuk, căci despre ea este vorba, s-a certat cu internauţii, care au trimis scrisori electronice Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie, prin care solicită să-i retragă interpretei cetăţenia română.

aIrina Tarasiuk a ajuns în centrul unui mega-scandal. De când a devenit cetăţean român cu acte în regulă, interpreta românofobă se ceartă cu internauţii care se arată nemulţumiţi de comentariile ei vizavi de cetăţenia română.
„Paşaportul românesc este pentru mine o simplă viză, dar nu cetăţenie. Doar o metodă ca să fiu mobilă. Eu sunt moldoveancă. Şi punctum”, a scris interpreta pe Facebook într-un comentariu, pe care ulterior l-a şters.

1
Internauţii au creat un grup pe Facebook, unde cer retragerea cetăţeniei române pe care Irina Tarasiuk a clasat-o drept „o simplă viză”.

„Eu nu am cerut azil politic in Romania. Eu mi-am intemeiat o familie , am nascut un copil aici, copilul meu este roman . De ce ea care isi bate joc de cetatenia romana,care a cantat imnul Romaniei ca pe o ,,ciastusca ruseasca a meritat si eu nu??? In septembrie fac 2 ani de la depunerea actelor pentru cetatenie romana, ma aflu legal aici de aproape 7 ani”, scrie Tatiana Gheorghe, membră a grupului „Irina Tarasiuk fără ‘viză’”.

Părinţii interpretei au decis să nu stea deoparte de scandalul în care este implicată odrasla lor, amenințând internauţii.
„Am început să primesc ameninţări de la mama Irinei”, scrie Gicu Sorici.

2

Convorbire Natalia Beskun

La rândul său, senatorul roman Viorel Badea, a postat un mesaj pe contul său de Facebook, în care vine cu o rugăminte faţă de internauţi: „Am o rugaminte : nu mai faceti publicitate gratuita pentru toate personajele dubioase care sunt in goana dupa notorietate cu orice pret, chiar si cu pretul batjocoririi cetateniei romane, pentru ca intrati in jocul lor mizerabil! Nu merita atentia noastra!”.

După ce şi-a şters toate postările şi comentariile, în urmă cu câteva ore, Irina Tarasiuk a binevoit să vină cu un mesaj scris în limba rusă,: „На Земле есть только одна национальность – быть ЧЕЛОВЕКОМ!!! Людям так сложно иногда быть просто людьми! У кого-то за окном война, а у нас солнце. Желаю научиться радоваться тому что у вас есть, и притягивать только хорошее. Желаю всем хорошей недели”.

Foto: Facebook

Vizualizări: 2468

4 Comentarii

  • 4 august 2014 | Permalink |

    Altă fufă:
    Matincă nu i-a plăcut limba mea „сельская” http://bit.ly/1sn6mrL

  • Anonim
    4 august 2014 | Permalink |

    daca masa in limba sa materna face atatea greseli, deja clar cu inelectul lor..

  • Iara eu
    5 august 2014 | Permalink |

    Niste scroafe! Nai ce spune. Traiesc o viata intreaga, tara asta lea dat studii(sunt sigur ca gratuite), le hraneste, iar ele nu sau obosit cel putin sa invete limba de stat.

    P.S. nu le mai da-ti atita importanta si nu le mai mediatizati, nu merita. Niste gunoaie.

  • 5 august 2014 | Permalink |

    Porcovetii!

Comentează