Moțiunea PCRM-ului a fost scrisă în hotelul Codru // Analiști

Moțiunea PCRM-ului a fost scrisă în hotelul Codru // Analiști

Moțiunea de astăzi a comuniștilor împotriva ministrului de Interne, Dorin Recean, demonstrează o dată în plus existența unei colaborări ascunse dintre PCRM și PD. Declarațiile aparțin unor comentatori și au fost făcute pentru Jurna.md. În opinia lor, demersul a fost făcut la inițiativa vicepreședintelui Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, supărat foc pe Dorin Recean, care anterior a confirmat oficial informația precum că oligarhul este monitorizat de Interpol.

„Este o moțiune a mai multor actori economici și politici. Dorin Recean a fost cel care a spus că Vladimir Plahotniuc este monitorizat de Interpol și a confirmat informația prin documente oficiale. Acest lucru desigur că nu a fost și nu poate fi iertat de către păpușar. După mai multe inițiative de demitere a acestui ministru, acum vedem că o face din nou prin intermediul PCRM-ului. Partidul Comuniștilor este acum puternic influențat de către păpușar. Misiunea dată a fost scrisă în hotelul Codru pentru a se răfui cu dușmanii săi prin mâinile comuniștilor”, a opinat Bogdan Țîrdea.

În virtutea ultimelor evenimente de pe scena politică, analistul politic nu este de părere că moțiunea comuniștilor va avea sorți de izbândă, mai ales în ajunul semnării Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană.

Vezi continuarea pe jurnal.md

Vizualizări: 311

Comentează