“Facebook e la pământ! Pregătiţi-vă pentru multe naşteri peste nouă luni”. Glume apărute după “căderea” reţelei

“Facebook e la pământ! Pregătiţi-vă pentru multe naşteri peste nouă luni”. Glume apărute după “căderea” reţelei

“Facebook a căzut! Mă învârt în cerc ca o găină fără cap”, “Productivitatea globală va cunoaşte cu adevărat un vârf de creştere” şi “Facebook e la pământ! Pregătiţi-vă pentru multe naşteri peste nouă luni” sunt câteva dintre glumele publicate de internauţi după “căderea” de joi a reţelei Facebook.

Reţeaua de socializare Facebook a întâmpinat o serie de probleme tehnice, joi, din cauza cărora utilizatorii din lumea întreagă nu au putut să îşi acceseze conturile, informează MEDIAFAX.

“În această dimineaţă, am avut o problemă care i-a împiedicat pe utilizatori să publice mesaje pe Facebook pentru o scurtă perioadă de timp. Am rezolvat repede acea problemă tehnică şi acum funcţionăm la 100% din capacitate. Ne pare rău pentru neplăcerile care ar fi putut fi cauzate de această defecţiune”, a precizat un purtător de cuvânt al companiei Facebook într-o declaraţie acordată cotidianului The Guardian.

Compania americană nu a oferit o explicaţie pentru defecţiunea care a provocat această pană în funcţionarea site-ului, dar, potrivit aceluiaşi cotidian britanic, acea problemă tehnică ar fi fost una majoră, care a afectat site-urile şi aplicaţiile mobile pe plan global. Facebook deţine servere în lumea întreagă care deservesc utilizatori din ţări diferite. Este puţin probabil ca defectarea unui singur server local să fi putut să cauzeze o problemă majoră precum aceea de joi dimineaţă.

Sursa: antena3.ro

Foto: antena3.ro

Vizualizări: 188

Comentează