10 tips-uri care previn şi repară unghiile distruse

10 tips-uri care previn şi repară unghiile distruse

Manichiura este un detaliu ce nu trebuie neglijat dacă îţi doreşti să ai un look impecabil.

Înainte de a te gândi la tendinţele sezonului, manichiura necesită atenţie sporită deoarece este foarte uşor să cazi în extrema cealaltă. Mai întâi de toate, asigură-te că eşti la curent cu toate aceste lucruri fără de care nu poţi avea manichiura mult-dorită.
Dar ce ne facem când ne confruntăm cu unghii casante, pătate, îngălbenite sau fără strălucire? Încercăm să găsim soluţii, cu efect imediat!

Foloseşte o cremă pentru îngrijirea unghiilor

Crema Novophane, de la Magnifique Skin te poate scăpa de toate problemele. Există o gamă variantă de unde poţi alege, dar cel mai important este să hidrateze cuticulele uscate şi să conţină vitamina E. Înainte de a te culca, aplică crema atât pe cuticule cât şi pe suprafaţa unghiei.

oartă mănuşi atunci când foloseşti detergenţi

Întotdeauna ai ceva de făcut sau de curăţat. Din păcate, substanţele folosite la curăţarea diferitelor suprafeţe îţi afectează atât pielea cât şi unghiile. Fereşte-te de contactul direct cu aceste produse şi foloseşte neapărat mănuşi din cauciuc.

Uleiul de măsline- soluţia de urgenţă

Dacă nu ai la îndemână o cremă special creată pentru protecţia unghiilor, uleiul de măsline este un înlocuitor perfect. Ba, chiar mai bun aş putea spune. Pentru unghiile moi, care se exfoliează, încearcă uleiul de măsline. Stai cu unghiile timp de 10-15 minute în ulei de măsline, o dată pe săptămână. Acest tratament home-made îţi fortifică unghiile şi oferă strălucirea la care visai.

Nu îţi folosi unghiile pentru a deschide diverse lucruri

Ştim, ai tendinţa să dezlipeşti etichete sau să deschizi doze de suc folosindu-ţi unghiile. Încearcă să nu îţi mai agresezi unghiile şi să foloseşti obiecte special create pentru treburile casnice.Consumă suplimente bogate în biotină. Printre acestea se numără: ouăle, nucile, avocado, ficatul sau cerealele integrale.
Citeşte mai mult pe one.ro.
Foto: one.ro

Vizualizări: 581

Comentează