SENZAŢIONAL! Bunicuţa aceasta RUPE SCENA cu DANSUL EI // VIDEO

SENZAŢIONAL! Bunicuţa aceasta RUPE SCENA cu DANSUL EI // VIDEO

Paddy este o englezoaică în vârstă de aproape 80 de ani care a avut îndrăzneala să urce pe scenă la “Britanicii au talent”.

Fără a fi vreun pic penibilă, aşa cum se întâmplă, de cele de mai multe ori, la concursul similar din România, Paddy şi partenerul ei de scenă, un bărbat mult mai tânăr decât ea, au reuşit să ridice publicul, dar şi juriul în picioare.

Dansul celor doi a început lent, fapt care l-a făcut pe Simon Cowell, unul dintre membrii juriului, să apese pe “X” înainte că Paddy şi Nico să se dezlănţuie într-o serie de prize care a ridicat sala în picioare.

Paddy a mărturisit că dansează de la vârsta de 2 ani şi jumătate, însă a lăsat pasiunea ei deoparte atunci când s-a căsătorit şi a făcut patru copii. După ce soţul ei a murit, la numai 18 luni după ce s-au mutat în Spania, femeia s-a reapucat de dans la o academie locală şi a reuşit să ajungă la o performanţă demnă de invidiat.

“Îmi cer scuze pentru ce am făcut. Evident, am dat “X” prea devreme. Asta a fost înainte că toate lucrurile acelea nebuneşti să se întâmple. A început lent, apoi aţi explodat pe scenă. A fost extraordinar”, s-a scuzat Simon în faţă celor doi concurenţi.

Dovadă că dansul octogenarei s-a bucurat de un imens succes este şi numărul impresionant de vizualizări pe care filmuleţul reprezentaţiei lor l-a acumulat pe YouTube: peste 1 milion în nici două zile de când a fost postat.


Sursa: libertatea.ro

Vizualizări: 232

Comentează