Moldoveanul care înghite săbii a câștigat concursul de talente „Minuta Slavî” // VIDEO

Moldoveanul care înghite săbii a câștigat concursul de talente „Minuta Slavî” // VIDEO

Alexandru Malaga, moldoveanul în vârstă de 24 de ani este câștigătorul celei de-a 8 ediții a show-ului de talente din Rusia, „Minuta Slavî”.

Finala celui mai popular show de talente din Rusia a avut loc în seara zilei de ieri, 1 februarie. Alexandru Magala, cunoscut ca băiatul care înghite săbii, a impresionat cu numerele sale extrem de periculoase, care i-a șocat de fiecare dată pe mebrii juriului.

Impresionați de numerele finaliștilor, membrii juriului au decis că doi dintre concurenți merită să câștige cea de-a 8 ediție a concursului de talente „Minuta Slavî”. Așadar, Alexandru Magala și Nikita Izmailov, cel de-al doilea câștigător au primit dreptul de reprezenta câte un număr în cadrul show-ului de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Soci.

Alexandru Magala are 24 de ani și este originar din Orhei. Acesta a devenit cunoscut după ce a participat la concursul „American’s got talent”, unde a ocupat locul doi. Totodată, Alexandru a participat și la show-ul de talente din Italia, unde a ajuns până în finală. Moldoveanul i-a lăsat pe toți cu gura căscată după ce a înghițit săbii și a executat mai multe numere de acrobații cu o sabie introdusă în gât. În numerele sale, Alexandru a executat chiar și dansuri la bară.
Sursa: stirilocale.md.

Vizualizări: 526

Comentează