Moldoveni contrabandiști în Italia! Carabinerii le-au confiscat 230 kg de țigări

Moldoveni contrabandiști în Italia! Carabinerii le-au confiscat 230 kg de țigări

Câțiva moldoveni stabiliți de mai mulți ani în Italia făceau bani pe bandă rulantă din contrabanda cu țigări. Afacerea însă le-a fost destructurată de oamenii legii.

Banda de contrabandiști era formată din 10 moldoveni. În urma perchezițiilor în locuințele acestora din orașul Padova, Garda Financiară a sechestrat 230 kilograme de țigări, care urmau a fi vândute pe piața neagră de grupul de contrabandiști moldoveni. În total, 11.564 pachete de țigări în valoare de aproximativ 60.000 de euro.
Moldovenilor le mergea bine afacerea și nu duceau lipsă de clienți din moment ce aceștia cereau 3 euro pentru un pachet de țigări, în timp ce prețul real era de 5 euro, scrie stirilocale.ro.
Totodată, autoritățile italiene au confiscat și bani în sumă de 2.200 de euro, 7 telefoane mobile și 12 cartele SIM.
Poliția fiscală a constatat că, numai în primele luni ale anului, moldovenii au obținut un profit de aproximativ 500.000 de euro.
Oamenii legii cercetează cazul. Aceștia verifică și veniturile celor implicați în această afacere, care oficial au declarat că sunt muncitori simpli, cu un venit de câteva mii de euro pe an.
Foto: stirilocale.ro

Vizualizări: 241

Comentează