„Millenium” oferă abonamente muzicale!

„Millenium” oferă abonamente muzicale!

Am trecut cu bine peste sărbătorile gălăgioase şi pline de clinchete de zurgălăi, iar în curând intrăm într-o sferă mult mai romantică. Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, cei din formaţia „Millenium” pregătesc un concert extraordinar. Iar acestea nu sunt singurele surprize din partea artiştilor.

În ajun de sărbătoarea dragostei, cei din trupa „Millenium” vor unge sufletele fanilor săi cu piese care pot trezi simţurile şi celor mai sceptici dintre ei.
„De 13 februarie vom fi în cadrul unui concert frumos la Filarmonica Naţională, tematica fiind bineînţeles cea de dragoste. Vom cânta pentru toţi care iubesc, care-au iubit şi care sunt iubiţi cu adevărat”, a declarat Olga Gorcinschi în cadrul emisiunii „Deşteptarea” de la Jurnal TV.
Cei care vor rămâne impresionaţi de prestaţia trupei trebuie să ştie că au ocazia să ia bilete la concertele grupului la preţuri mult mai avantajoase, dacă vor procura un abonament muzical.
„Un abonament muzical înseamnă să iei bilete pentru mai multe concerte odată. E foarte bine pentru spectator ca şi preţ. De exemplu, dacă un spectacol ar costa 50-70 de lei de exemplu, atunci abonamentul ţi-ar permite să le iei şi mai ieftin. Noi oferim abonament pentru trei concerte pe 13 februarie, 10 martie şi 18 septembrie şi suntem foarte fericiţi că acum avem ocazia să cântăm pentru publicul de la noi din ţară”, a declarat Vlad Gorgos, fondatorul trupei „Millenium”.
V.V.
Foto: facebook/Millenium

Vizualizări: 194

Comentează