Ricky Ardezianu, costum şi ochelari de firmă pentru botezul nepoatei lui Băsescu! // FOTO

Ricky Ardezianu, costum şi ochelari de firmă pentru botezul nepoatei lui Băsescu! // FOTO

Ricky Ardezianu e mândru nevoie mare, după ce a fost invitat să cânte la botezul nepoatei lui Traian Băsescu. Aşa cum e singurul interpret autohton care va participa la eveniment, artistul se pregăteşte să fie la înălţime.

Artistul e pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru botezul nepoatei lui Traian Băsescu. Şi pentru că ştie că la astfel de evenimente nu se duce cu mâna goală, interpretul s-a gândit la un cadou spiritual.
„Cred că cel mai bun cadou ar fi o piesă nouă, pentru că lucrurile materiale dispar în timp. Pe 31 august, cu prilejul sărbătorii Limbii Române voi lansa cântecul „În ţara limbii române”. Nu m-am gândit însă ce alte piese voi mai include în repertoriu, dar cred că nu-mi va fi greu să aleg din mulţimea de cântece pe care le am”, ne-a spus cântăreţul.
Şi pentru că la botez va fi prezentă toată „crema” societăţii româneşti, Ricky Ardezianu şi-a pregătit deja o vestimentaţie pe măsură. Acesta a dat o fugă la un magazin de firmă din capitală, de unde şi-a achiziţionat un costum în care va arăta „la patru ace”. „Am ales un smoking de la un magazin de firmă şi pe care-l voi asorta cu o pereche de ochelarii fumurii, care nu lipsesc niciodată din ţinuta mea. Nu zic cât am cheltuit, pentru că nu vreau să mă laud, dar în orice caz, lucrurile de calitate costă. Nu am apelat la un stilist, pentru că nu cred că ei sunt mai tari ca mine”, a declarat interpretul pentru APROPO.

Preşedintele Traian Băsescu a vizitat Republica Moldova pe 16 iulie. Cu această ocazie i-a propus lui Ricky Ardezianu să cânte la botezul nepoatei sale care urmează să se nască în octombrie.

Veronica VLADEI
Foto: apropomagazin.md

Vizualizări: 964

2 Comentarii

Comentează