POZE RARE cu fetiţa lui Beyonce!

POZE RARE cu fetiţa lui Beyonce!

Dacă lui Beyonce sau soţului ei Jay-Z a fi în lumina reflectoarelor este un mod de viaţă, nu acelaşi lucru se poate spune despre fetiţa lor, Blue Ivy, pe care au ferit-o cum au putut mai bine de presă.

Cea mai recentă vacanţă a familiei, petrecută într-un loc exotic din Florida i-a făcut pe cei doi părinţi celebri să devină mai relaxaţi, ba chiar ei au postat câteva fotografii cu fetiţa lor de un an şi şase luni. Micuţa Blue Ivy apare în toate ipostazele alături de mama ei şi se remarcă prin cascada de păr creţ şi culoarea pielii mai închisă, asemănătoare cu cea a tatălui, scrie libertatea.ro.

Imaginile sunt surprinse cel mai probabil de Jay-Z şi le prezintă pe cele două “fete” ale lui la joacă sau în momente de relaxare, fiind cu atât mai rare cu cât cele două vedete preferă să-şi ţină viaţa privată cât mai discretă.

Şi cu toate acestea s-a aflat că Blue Ivy a fost încă de la naştere răsfăţată peste măsură. Să nu uităm de leagănul cu cristale Swarovski încrustate, de biberonul cu safire roz sau de suzeta din aur alb cu 278 de diamante! Bebeluşa avea, în primele luni de viaţă, nu mai puţin de şase bone prin preajmă care, prin altele, aveau datoria să-i schimbe scutecul din oră în oră.

Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 307

Comentează