Un regizor necunoscut va regiza cel de-al patrulea film din franciza “Jurassic Park”

Un regizor necunoscut va regiza cel de-al patrulea film din franciza “Jurassic Park”

Colin Trevorrow, un regizor nou sosit la Hollywood şi nu foarte cunoscut, va regiza cel de-al patrulea film din francia “Jurassic Park”, au anunţat, joi, reprezentanţii studiourilor Universal Pictures.

Steven Spielberg, care a regizat primele două filme din franciza ce a generat încasări de 1,9 miliarde de dolari pe plan mondial, va fi producătorul executiv al filmului “Jurassic Park 4″, pe care însă nu îl va regiza, scrie mediafax.ro.

Colin Trevorrow, în vârstă de 36 de ani, este puţin cunoscut la Hollywood. Cineastul şi-a făcut debutul în lungmetraj cu comedia indie “Safety Not Guaranteed”, prezentată la Festivalul Sundance 2012. El a regizat totodată un lungmetraj pentru televiziune şi un film documentar.

“Jurassic Park” va fi realizat în 3D şi va fi lansat pe marile ecrane pe 13 iunie 2014.

Spielberg a anunţat în 2011 că la Hollywood se pregăteşte un al patrulea film din această franciză, alimentând imediat speculaţiile despre posibilitatea ca el să regizeze acel proiect cinematografic.

Adaptarea originală a romanului din 1900 al lui Michael Crichton, filmul “Jurassic Park” din 1993 a avut încasări de 915 milioane de dolari la nivel mondial şi două continuări: “Lumea dispărută: Jurassic Park/ The Lost World: Jurassic Park” (1997) şi “Jurassic Park III” (2001).

Primul film din această serie va reveni în cinematografele americane în aprilie într-o versiune 3D.

Foto: Mediafax

Vizualizări: 165

Comentează