La aproape 50 de ani, superba Monica Bellucci a dat în mintea copiilor – FOTO

La aproape 50 de ani, superba Monica Bellucci a dat în mintea copiilor – FOTO

Monica Bellucci şi-a surprins fanii de pe reţelele de socializare cu o fotografie amuzantă.

Obişnuită cu şedinţele foto glamour şi pictorialele incendiare, actriţa în vârstă de 48 de ani a ieşit din rutină şi s-a lăsat imortalizată fără pic de machiaj şi într-o ipostază haioasă. Superba brunetă a postat pe contul său de Facebook o fotografie în care apare cu limba scoasă. Peste 15.000 de prieteni din mediul virtual au apreciat poza în care vedeta nu îşi arată vârsta, ba mai mult pare o puştoaică, scrie libertatea.ro.

Monica declara într-un interviu că nu îi este teamă să îmbătrânească şi că se simte mai frumoasă pe măsură ce înaintează în vârstă: “Mă respect şi, decât o faţă de plastic, prefer una cu riduri. O singură dată am făcut un tratament cu vitamine, în rest, nimic. Nu-mi place ideea de a-mi retuşa faţa şi, sincer, cred că pentru o actriţă este un lucru periculos. Nici de menopauză nu mă tem. Psihic, sunt pregătită. O să văd ce-mi oferă homeopatia sau dacă voi avea nevoie de tratamente hormonale ajutătoare”.

Monica Bellucci a mai punctat: “Sunt o femeie de 48 de ani care se simte bine în pielea ei. Sigur că nu la fel ca la 30, la 20 de ani. Dar este plăcut să descoperi tot ce-ţi poate oferi vârsta. Nu aş vrea să dau timpul înapoi”.

Monica Bellucci este căsătorită cu actorul francez Vincent Cassel, în vârstă de 46 de ani, din 1999, dar cei doi sunt împreună de 17 ani. Ei au împreună doi copii. Monica Bellucci s-a născut în Città di Castello, din regiunea italiană Perugia, şi este considerată una dintre cele mai frumoase actriţe europene. Iniţial, ea a început o carieră în domeniul juridic, dar, în timp ce era studentă, a lucrat ca fotomodel.

Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 879

Comentează