EXCLUSIV! Dublu doliu în muzica uşoară. S-a stins din viaţă Georgeta Ciorici

EXCLUSIV! Dublu doliu în muzica uşoară. S-a stins din viaţă Georgeta Ciorici

Zi neagră pentru showbiz-ul autohton. După ce am aflat dis-de-dimineaţă că Mircea Guţu a plecat dintre noi, iată că o altă veste, la fel de tristă, vine să ne zguduie. Încă o stea a muzicii ușoare a anilor ’90, Georgeta Ciorici, s-a stins din viaţă.

Georgeta Ciorici a decedat la vârsta de 55 de ani, în urma unei boli incurabile.
Acum trei săptămâni, APROPO a dorit să realizeze un interviu cu surorile Ciorici, dar regretata artistă ne-a declarat atunci că nu se simte prea bine. „Cu drag v-aş oferi interviul, dar, din păcate, starea de sănătate nu-mi permite. Mă simt slăbită, poate Oxana va dori să vorbească cu voi”, ne spunea Georgeta Ciorici.
La rândul său, Oxana Ciorici ne-a spus că nu este pregătită să ofere vreun interviu deoarece preferă să petreacă cât mai mult timp alături de sora sa.
Despre boala vedetei știau doar rudele cele mai apropiate, iar la fiecare apariţie în public, Georgeta Ciorici încerca să-şi ascundă suferinţa.
În urmă cu doi ani, în cadrul unui interviu televizat, surorile Ciorici mărturiseau că pregătesc un nou proiect muzical. „Am decis că e timpul să reapărem pe scenă. Muncim cu orchestra, sper să vă placă”, declara regretata interpretă.
Georgeta Ciorici s-a născut pe 6 mai 1957, în satul Cotiujenii Mari, raionul Şoldăneşti. A absolvit Universitatea de Stat, facultatea de Litere.
Surorile şi-au început activitatea scenică în 1973, la Centrul Tineretului „Gagarin”, au fost membre ale formaţiei „Noroc” (1985-1992) şi „Legenda” (1992-1993).
Lena Negru

Vizualizări: 6188

8 Comentarii

Comentează