Adio “Gangnam Style”! Sud-coreeanul Psy a dat o veste proastă pentru fanii cântecului

Adio “Gangnam Style”! Sud-coreeanul Psy a dat o veste proastă pentru fanii cântecului

Rapperul Psy ia în considerare “retragerea” cântecului “Gangnam Style” din concertele live, la şase luni de la lansarea videoclipului celui mai vizualizat din istoria Youtube.

Sud-coreeanul, care a împlinit luni 35 de ani, a făcut anunţul în timpul concertului de Anul Nou din Times Square, New York.

“Să fiu în Times Square de Anul Nou este deja special, este cea mai mare scenă din univers, în plus, este ziua mea de naştere, aşa că, cu toate astea, ar putea fi sfârşitul Gangnam Style. Cum să se încheie mai bine de atât? Este cea mai frumoasă şi cea mai importantă zi de naştere”, a spus Psy.

El a precizat că mai are de onorat invitaţii de a cânta live “Gangnam Style”, dar că lucrează deja foarte intens la un nou single.

Psy a cântat de Anul Nou alături de MC Hammer şi i-a avut alături pe câţiva dintre protagoniştii videoclipului care a despăşit un miliard de vizualizări pe Youtube, inclusiv pe comicul Noh Hongchul (tipul din lift) şi prezentatorul Yoo Jae-Suk (cel cu care se duelează Psy la dans).


Sursa: click.ro
Foto: Reuters

Vizualizări: 555

Comentează