DESPĂRŢIRILE anului 2012: Divorţurile neașteptate în showbiz-ul mioritic

DESPĂRŢIRILE anului 2012: Divorţurile neașteptate în showbiz-ul mioritic

Nimic nu ne mai miră. Oricât de sudat ar părea un cuplu, există pericolul ca acesta să se destrame. Căsătoriţi de 17 ani şi consideraţi de către mulţi un cuplu perfect, Cornel Botgros şi Adriana Ochişanu trec în prezent printr-o perioadă nu tocmai bună a relaţiei lor.

În presă au fost lansate zvonuri cum că, de ceva timp, cei doi nu mai formează un cuplu, iar cererea de divorţ a fost înaintată de către Adriana Ochişanu.
Nu este prima dată când se afirmă că familia Botgros-Ochişanu este la un pas de a se destrăma. Anul trecut, în mass-media a apărut informaţia că cei doi ar fi depus actele de divorţ. Dar dacă atunci artistul ne spunea că aceste zvonuri au fost lansate de „cei invidioşi de faptul că are o căsnicie frumoasă şi armonioasă”, de această dată, Cornel Botgros spune că „nu iese fum fără foc”. „Deocamdată pot să declar doar atât: nu am primit nicio înştiinţare de la judecătorie, în care să fiu anunţat că Adriana vrea să divorţeze”.
La rândul său, Adriana Ochişanu nu neagă faptul că i-ar fi intentat divorţ lui Cornel Botgros: „Chiar şi dacă admitem acest fapt, suntem oameni maturi şi fiecare are dreptul să facă ce vrea cu viaţa lui personală”.
Contactat de APROPO, Ion Paladi, finul artiştilor, ne-a declarat că naşii săi formează un cuplu frumos şi că el nu ştie nimic despre divorţ. „Pentru noi ar fi o durere imensă ca ei să se despartă. Vreau că cred că totul va fi bine”.

Karizma a divorţat după doi ani de căsnicie


În acest an şi Karizma a hotărât să încheie oficial căsnicia cu soţul său, Alexandru Grosu. Artista a mers la starea civilă împreună cu cel care până nu demult i-a fost soţ şi au depus cererea de divorţ. „Am mai vorbit după. Dacă divorţezi nu înseamnă că nu mai trebuie să comunici sau trebuie să o urăşti pe persoana respectivă”, spune interpreta, refuzând să dezvăluie motivele rupturii.
L.N.

Vizualizări: 4219

2 Comentarii

  • Hatice Yilmaz
    28 decembrie 2012 | Permalink |

    divortul nu e ceva bun. ar trebui sa se pretuiasca mai mult valorile. o persoana experimentata ca mine stie ce spune. daca nu luati aminte la vorbele mele O SA VA BAT PE TOTİ!!!!'!!!
    burdurlu.

  • eu
    28 decembrie 2012 | Permalink |

    da nui placut …..imi pare rau de familia Botgros dar ,Cornel trebue sa fie mai barbat la urma urmei ……cu o asa femee aratoasa si chear bravo ,ar mai trebui si el sa faca niste totaluri ….in primul rind baete ea si mai slabeste !!! la virsta ta arati oribel …..satul si alintat cu de toate …mai adate in ordine ….parca esti satul nu numai de bunataturi dar si de femee si de familie ….Adriana a mai slabit ,cauta de ea asa cum si trebue o doamna ,dar uitete la tine cu cine sameni …..taicatau la virsta lui si arata mai fain ….succese si fara suparari …..

Comentează