Bunica bate din nou toba pentru Zdubi! VIDEO

Bunica bate din nou toba pentru Zdubi! VIDEO

Zdubii au lansat cel mai aşteptat videoclip din acest an. În cel mai noi produs marca Zdob şi Zdub o vedem pe bunica bătând aceeaşi tobă cu care a urcat pe scena de la Eurovision, iar pe bunel – cântând la chitară.

„După şapte ani am bătut din nou toba. M-au copleşit emoţiile, căci îmi este dor de acele clipe frumoase, pe care niciodată nu le voi putea uita. Ne-am simţit foarte bine pe tot parcursul filmărilor”, a declarat pentru APROPO artista din Văleni.
La melodiei „Moldovenii s-au născut la sat” a stat tarantella, dansul popular specific sudului Italiei. „Videoclipul e despre o familie care iubeşte să cânte, să danseze, să muncească de zor şi să trăiască din plin”, spune Roman Iagupov.
După ce au lansat videoclipul, Zdob şi Zdub au început pregătirile pentru Revelion. În acest an, artiştii vor întâmpina anul 2013 în Piaţa Roşie, unde-i frig de crapă pietrele, dar îi frumos ca în poveşti. „A devenit o tradiţie ca să deschidem șampania fie în culisele scenei, fie chiar pe scenă. Pe 31 decembrie vom întâmpina Revelionul în Piaţa Roşie, vom cânta în cadrul evenimentului „Moscova, te iubesc”. Alături de noi vor fi şi membrii formaţiei „Cuibul”, dar şi artişti din Ucraina şi Georgia”, mărturisesc Zdubii.

Tu ce părere ai despre cel mai nou videoclip al trupei Zdob şi Zdub?


L.N.

Vizualizări: 839

3 Comentarii

Comentează