Culoarea părului te trădează: Ce impresie le laşi celor din jur

Culoarea părului te trădează: Ce impresie le laşi celor din jur

Poate fi suficient doar sa privesti o persoana si sa afli totul despre ea. De la felul in care se imbraca pana la culoarea parului, toate sunt detalii pretioase care vorbesc in locul ei.

Parul este una dintre cele mai mari bogatii ale unei femei, dar nu lungimea este cea care te incadreaza sau nu in categoria celor sexy. Ceea ce conteaza insa este sa iti ingrijesti podoaba capilara corespunzator si parul tau sa fie sanatos, scrie feminis.ro.

Esti bruneta

Femeile brunete sau saten inchis demonstreaza ca nu doar blondul poate fi considerat sexy. Este suficient doar sa spunem Megan Fox sau Angelina Jolie pentru ca imaginatia barbatilor sa o ia razna.

Aceasta culoare dezvaluie o femeie exotica si misterioasa. Pare sa fie puternice si uneori le poate lasa impresia celor din jur ca este usor egoista, dezinteresata si rece. Brunetele ascund insa si o latura sensibila si emotiva, iar odata ce au cazut in butoiul cu melancolie abia mai reusesc sa iasa.

Esti blonda

Stim cu totii glumele potrivit carora blondele nu stau foarte bine la capitolul inteligenta, lucru care este cat se poate de fals si nu are rost sa mai intram in amanunte. Aceasta culoare de par poate fi vazuta insa drept un dezavantaj dand impresia celor din jur ca nu esti tocmai genul pe care sa o ia in serios, ceea ce iti poate crea unele neplaceri in special la locul de munca sau in relatie.

Tot ce poti face este sa porti cu mandrie aceasta culoare. Gandeste-te la Marilyn Monroe, fii increzatoare si demonstreaza-le tuturor ca esti exceptia de la regula.

Blondele se dovedesc a fi femei puternice si sub aspectul usor naiv ascund o latura dornica de a detine controlul si se pot descurca exemplar in pozitii de conducere.

Esti roscata

Aceasta culoare este considerata a fi una pasionala, asa ca nu este de mirare ca roscatele sunt vazute a fi cat se poate de seducatoare. Datorita acestei culori puternice, ele reusesc sa atraga atentia tuturor si se pricep de minune sa ii vrajeasca cu farmecul lor. Au o opinie in orice privinta si nu se tem sa si-o faca auzita, iar temperamentul puternic de care dau dovada le ajuta sa aiba castig de cauza de cele mai multe ori.

Femeile cu o nuanta deschisa de roscat nu se fac remarcate prin sex-appeal-ul lor iesit din comun, ci se caracterizeaza prin firea lor rationala. Sunt persoane cu picioarele pe pamant si isi fac prieteni cu mare usurinta.

Pentru pune in valoare culoarea minunata de par, roscatele ar trebui sa poarte bijuterii de culoarea smaraldului sau a safirului, albastru inchis.

Esti satena deshis

Aceasta culoare de par este printre cele mai apreciate. Satenele inspira celor din jur un sentiment placut de incredere. Sunt sgure pe ele, mature si serioase, fiind sprijinul pe care orice barbat il cauta in partenera lor sau prietenul de nadejde pe care toti ni-l dorim.

Partea cea mai buna este ca, dincolo de aceasta latura prietenoasa, satenele cunosc foarte bine arta seductiei si stiu cum sa atraga un barbat.

Foto: feminis.ro

Vizualizări: 677

Comentează