Ce spune mâncarea preferată despre viaţa ta sexuală. Vei fi uimită!

Ce spune mâncarea preferată despre viaţa ta sexuală. Vei fi uimită!

Spune-mi ce mananci, ca sa-ti spun cum stai la capitolul sex. Oricat de ciudat ar suna, viata ta sexuala este influentata de mancarea ta preferata si nu ne referim aici la alimentele cu efect afrodiziac, ci la mancarea cea de toate zilele, scrie ele.ro.

Data viitoare cand ai parte de sex fantastic, poti lua in calcul contributia portiei delicioase de mancare pe care ai consumat-o inainte.

Iata ce spune mancarea despre viata ta sexuala. Te surprinde?

1. Macaroane cu branza

Macaroanele cu branza se afla pe lista mancarurilor tale preferate? Ei bine, afla ca macaroanele te tradeaza cand vine vorba despre sex. Daca le mananci cu aceeasi placere de fiecare data, inseamna ca iti place confortul in timpul sexului. Optezi pentru pozitii sexuale simple, care nu te determina sa pui osul la treaba.

2. Hamburger si cartofi prajiti

Daca esti mare fana a meniului de tip fast food, care include hamburger si cartofi prajiti, inseamna ca esti greu de satisfacut in pat. Nu te multumesti pana nu ajungi sa descoperi un barbat care iti poate oferi orgasme multiple la fiecare partida de sex, iar daca nu esti satisfacuta de aptitudinile sexuale ale partenerului, preferi sa te ocupi singura de problema. De multe ori, preferei masturbarea in locul sexului cu iubitul tau.

3. Sushi

Iti place sa comanzi sushi la restaurant sau iti surprinzi iubitul cu aceasta mancare specifica bucatariei japoneze? Afla ca acest preparat iti tradeaza preferintele sexuale. Sushi-ul dezvaluie faptul ca esti foarte energica in pat si iti place sa vii de fiecare data cu ceva nou, fie ca este vorba despre o pozitie inedita sau un joc erotic incitant.

4. Mancare chinezeasca

Pe cat de gustoasa este, pe atat de mult chef de sex iti ofera. Mancarea chinezeasca dezvaluie despre tine faptul ca esti o mica acrobata in pat. Iti plac pozitiile sexuale complicate si nu refuzi o partida de sex intr-un loc interzis.

Obisnuiesti sa initiezi sexul in dormitor si iti place sa stii ca partenerul tau este pe deplin multumit de aptitudinile tale sexuale.

5. Pizza

Devorezi feliile de pizza pe nerasuflate si ai renunta la orice alt aliment in favoarea lor? Afla ca mancarea ta preferata spune despre tine faptul ca esti flexibila cand vine vorba despre pozitiile sexuale. Iti plac in general pozitiile in care detii controlul si esti foarte activa chiar si atunci cand te lasi condusa de iubitul tau. Nu concepi sa treaca mai mult de doua zile fara sa faci sex si esti in stare sa renunti la serialul preferat pentru a te darui trup si suflet partenerului tau.

6. Taco

Ai da orice pentru un taco gustos si usor picant? Acest fel de mancare mexicana traditionala dezvaluie despre tine faptul ca esti capricioasa cand vine vorba despre sex. Nu te poti decide daca vrei sex salbatic sau romantic, iti ia mult timp pana cazi de acord cu partenerul tau in privinta pozitiilor si nu esti dispusa sa ii satisfaci fanteziile sexuale.

7. Falafel

Frecventezi restaurantele libaneze doar ca sa mananci falafel? Inseamna ca iti place libertatea si esti foarte indrazneata in materie de sex. Iti place sa faci sex in locuri publice si nu eziti sa-ti exciti partenerul pe ascuns, cand sunt si alte persoane de fata.

8. Castraveti murati

Nu concepi sa-ti lipseasca bolul cu castraveti murati de pe masa? Inseamna ca iti place sa-ti rasfeti partenerul cu un sex oral de mare clasa.

9. Inghetata

Ai renunta la orice mancare pentru o cupa de inghetata? Inseamna ca in dormitor adori sa detii controlul si sa iti domini partenerul.

Foto: ele.ro

Vizualizări: 697

Comentează