Karizma, ai peţitori? VEZI cine o vrea de nevastă!

Karizma, ai peţitori? VEZI cine o vrea de nevastă!

Ieri a fost 12.12.12, ultima dată repetitivă pe care am trăit-o noi în acest secol. Astrologii şi cei implicaţi în filozofiile „New Age” consideră această zi ca una „extrem de importantă”.

Acest model numeric extrem de rar îi face pe unii oameni să creadă că ceva extraordinar se va întâmpla atunci. Poate de aceea pe 12.12.12 chiar şi cei mai puţin superstiţioşi s-au folosit de moment ca la ora 12:12:12 să-şi pună o dorinţă. Şi dacă unii au fost realişti, alţii au fost puşi pe glume.
Interpretul Denis Latîşev şi-a pus o dorinţă mai deosebită şi… a spus-o la toată lumea. „Mi-am pus o dorinţă la ora 12:12: să mă căsătoresc cu Fesenco Olga”, scria acesta pe contul său de facebook. Comentariile au curs gârlă, pe un ton glumeţ. Karizma l-a sfătuit să se abţină de la asemenea dorinţe, pentru orice eventualitate, ca să fie „mai departe de păcat”, în timp ce Igor Sârbu i-a recomandat interpretei „să se gândească bine” la ofertă. Totuşi, blonda a fost de neînduplecat: „Denis Latîşev, un băiat aşa mare ca tine mai crede în poveşti?”, l-a probozit amuzată Karizma.
Vă reamintim că 12 decembrie 2012 a fost ultima dată de acest timp pentru următorii 88 de ani. Următoarea dată repetitivă se va întâmpla pe 1 ianuarie 2101, adică 01-01-01. Şi pentru că experţii chinezi în feng shui consideră aceste date repetitive extrem de norocoase, un simbol al iubirii, ieri sute de cupluri s-au căsătorit sau s-au logodit.
T.N.
Colaj: APROPO Magazin

Vizualizări: 2637

Comentează