ACT DE CARITATE din partea Getei Burlacu

ACT DE CARITATE din partea Getei Burlacu

După o lună de nopţi nedormite, petrecute în studioul de înregistrări, Geta Burlacu şi Aurel Chirtoacă au lansat un CD de colinde. La eveniment, care a avut loc într-un local din capitală, au fost prezenţi prietenii şi colegii de breaslă ai artiştilor. Albumul „Să ningă cerul peste noi” conţine 10 colinde, scrise de textiera Viorica Nagacevschi.

„Invitaţii au avut posibilitatea să procure CD-urile, iar o parte din banii adunaţi vor fi donaţi unei tinere de 26 de ani, din satul Cojuşna, Străşeni, care este țintuită la pat de 14 ani”, ne-a mărturisit Geta Burlacu, precizând că tânăra se află în grija mamei, ambele trăind dintr-o pensie mizeră. Tratamentul pe care-l urmează tânăra este foarte costisitor, iar gestul artiştilor, este binevenit.
Precizăm că anul trecut, Geta Burlacu şi Aurel Chirtoacă au pregătit o surpriză spiritul sărbătorilor de iarnă şi a filmat un videoclip la piesa „Colind”.
L.N.

Vizualizări: 1451

One Comment

  • 5 decembrie 2012 | Permalink |

    Imi plac colindele de craciun, este un obicei foarte frumos care din pacate incepe sa dispara. As dori sa am acest album.

Comentează