Vasile Advahov, implicat într-un ACCIDENT RUTIER. „Bine că nu sunt victime”

Vasile Advahov, implicat într-un ACCIDENT RUTIER. „Bine că nu sunt victime”

Accidentul a fost unul minor, iar ambele părţi implicate au scăpat cu bine, fără să fi suferit vreo rană. Cu toate acestea, artistul a tras o sperietură zdravănă din cauza unui şofer imprudent. Accidentul rutier s-a produs în centrul capitalei, la intersecţia străzilor Bernardazzi şi Bulgară. Vasile Advahov şi-a tamponat Porsche-ul, de 40 de mii de euro, într-un taxi.

Artistul spune că vinovat de producerea accidentului se face taximetristul, iar cel din urmă afirmă că nici nu ţine minte cum a ajuns să lovească maşina vioristului. „Mergeam pe traseul principal. La un moment dat, de pe drumul secundar am fost lovit de un taxi. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu sunt victime”, a declarat Vasile Advahov pentru Jurnal TV.
Dat fiind faptul că automobilul artistului e procurat în leasing, de reparaţia acestuia se va ocupa firma de asigurare. Taxiul a fost făcut zob, iar maşina artistului a scăpat cu doar câteva zgârieturi. Fiind stresat, nici după o jumătate de oră de la incident taximetristul nu a fost în stare să le povestească jurnaliştilor ce s-a întâmplat. „Mă doare capul şi nu pot înţelege cum s-a întâmplat totul”, a spus şoferul de taxi, menţionând că nu ştie cine este persoana de la volanul maşinii cu care s-a ciocnit. Taximetristul nu-şi putea aminti nici elementarul: pe ce stradă circula şi dacă avea sau nu pasageri.
L.N.

Vizualizări: 772

Comentează