O nouă surpriză de la Zdubi! VIDEO

O nouă surpriză de la Zdubi! VIDEO

Formaţia Zdob şi Zdub pregăteşte o nouă surpriză pentru fanii săi. De sărbători, zdubii vor lansa un nou videoclip. Au ales să coloreze în imagini piesa “Moldovenii s-au născut”, fiind inspiraţi de un fan din Italia, care a vizitat Moldova şi a ţinut să o cunoască neapărat şi pe bunica care a bătut toba la Eurovision-ul din 2005.

Aceasta este piesa la care zdubii filmează un videoclip. I-am găsit pe băieţi, filmând ultima secvenţă din “Moldovenii s-au născut”.

Ca de obicei, băieţii au ţinut să promoveze patriotismul. În videoclip şi-au propus să arate lumii întregi locurile frumoase din Moldova, dar şi viaţa tipică a moldovenilor de la ţară. În plus, zdubii vin şi cu o surpriză.

S-au apucat de treabă spontan. Obosiţi de turnee, zdubii s-au întors acasă pentru o mini-vacanţă. Doar că un italian le-a făcut de lucru.

În drum spre bunica de la Văleni, ei îi vor prezenta italianului locurile frumoase din ţară.

Regizorul videoclipului este Igor Levinsky. Cu toate acestea, Roman nu s-a sfiit să dea indicaţii pe tot parcursul filmărilor.

Videoclipul va fi lansat în ajun de Revelion. Zdob şi Zdub promit că acesta va fi unul colorat şi vesel, aşa cum sunt şi moldovenii.


Sursa: Jurnal TV

Vizualizări: 801

Comentează