Mărturii şocante: “A făcut-o şi cu o iapă, şi cu o căţea”

Mărturii şocante: “A făcut-o şi cu o iapă, şi cu o căţea”

Tânărul din satul prahovean Plopu, România, care a fost prins de vecina lui, zilele trecute, în timp ce viola o capră, nu ar fi la prima ispravă de acest gen. Localnicii susţin că bărbatul ar fi batjocorit şi alte animale din curtea lui sau din cele ale altor consăteni, scrie libertatea.ro

Fără prea multă carte şi căzut în patima beţiei, Ionuţ, tânărul care a violat o capră, a ajuns să facă sex cu animalele pentru că nici o fată nu îl acceptă în preajmă. Asta susţin oamenii din sat, care au povestit că acesta şi-ar mai fi satisfăcut poftele bolnave şi cu alte animale, de la el din ogradă sau ale altor vecini. “Păi, nu i-a omorât el găinile maică- sii făcând ceea ce le face? A făcut-o şi cu o căţeluşă, iar pădurarul zicea că l-a văzut în pădure când făcea prostii cu o iapă”, a spus Elena Mihai, una dintre vecinele zoofilului, pentru libertatea.ro.

Prima care s-a dus însă la poliţie a fost Georgeta Muşat. Femeia îşi lăsase capra pe câmp, iar când s-a dus să o ia, l-a văzut pe Ionuţ în spatele animalului, cu pantalonii în vine. Femeia a făcut plângere la poliţie şi a dus capra la veterinar ca să confirme abuzul. De scârbă, săteanca a tăiat animalul şi l-a dat la câini. Cu toate acestea, Stela, mama zoofilului, nu-şi crede băiatul în stare de asemenea isprăvi. “Să îi ia amprente şi să vadă dacă e adevărat, nu pe vorbe. Eu nu cred că ar face el aşa ceva“, declară mama băiatului.

Vizualizări: 2305

Comentează