Jessica Alba şi David Beckham, cei mai sexy oameni de pe planetă în costum de baie – FOTO

Jessica Alba şi David Beckham, cei mai sexy oameni de pe planetă în costum de baie – FOTO

Jessica Alba şi David Beckham sunt consideraţi cele mai sexy vedete din lume îmbrăcate în costum de baie. Sondajul a fost întocmit de un de un site pentru rezervări de camere de hotel, scrie click.ro.

Actriţa din «Sin City» a fost preferată de 16% din cei care au participat la sondaj. Ea este este urmată, în ordine, de cântăreaţa americană Beyonce – 15%, Kate, ducesa de Cambridge – 5%, cântăreaţa Rihanna – 4% şi starleta Kim Kardashian – 3%.

La bărbaţi a câştigat David Beckham, cu 23% din voturi. Clasamentul este completat de actorii Brad Pitt, cu 13% din voturi, Channing Tatum – 11% şi Daniel Craig – 5% şi fotbalistul Cristiano Ronaldo – 4%.

Site-ul Hotels.com a realizat şi două topuri pe baza voturilor primite exclusiv din partea publicului britanic, în care apare din nou ducesa de Cambridge, pe locul al doilea (9,7%), dar şi sora acesteia, Pippa Middleton, pe locul al patrulea (8,8%).

Topul britanic este condus de Beyonce, cu 12% din voturi, iar Jessica Alba completează podiumul, cu 9,7% din voturi.
Topul 10 este completat de cântăreţele Cheryl Cole – 8,8% şi Rihanna – 7,9%, top modelul Elle Macpherson, supranumită “Trupul” – 7,9%, actriţa Helen Mirren, în vârstă de 67 de ani – 6,9%, cântăreaţa Katy Perry – 5,5% şi Kim Kardashian – 3,7%.

De cealaltă parte, David Beckham s-a situat pe primul loc şi în topul englezesc (21% din voturi), fiind urmat, în ordine, de actorul Daniel Craig – 20%, fotbalistul Cristiano Ronaldo – 11%, actorii Johnny Depp – 10% şi Hugh Jackman – 8,8%, jucătorul de tenis Rafael Nadal – 8,8%, actorii Brad Pitt – 7,4% şi Ryan Reynolds – 6,5%, prinţul Harry – 6,5% şi actorul Matthew McConaughey – 5,5%.

Foto: cluj.citynews.ro

Vizualizări: 670

Comentează