Michelle Obama, POZĂ de DIVORȚ! Cine este BĂRBATUL pe care îl ÎMBRĂȚIȘEAZĂ cu atâta PASIUNE? FOTO

O fotografie care o are drept protagonistă pe Prima Doamnă a Americii face înconjurul lumii. În imagine, Michelle Obama este ”în tandrețuri” cu un bărbat foaaaarte chipeș, scrie libertatea.ro

Având în vedere zvonurile legate de un posibil divorț al cuplului prezidențial american, o fotografie noua-apărută, care o are drept protagonistă pe Michelle Obama și un sportiv extrem de popular în America, ar putea alimenta aceste speculații. Momentul a avut loc recent, în văzul tuturor însă, la Jocurile Olimpice de la Londra.

Și, având în vedere că gestul total nevinovat s-a petrecut în public, după victoria Statelor Unite la baschet, împotriva Franței, cu siguranță răutăcioșii care i-au vrut despărțiți pe Michelle și Barack Obama și-au mușcat buzele de necaz că nu au prins-o pe soția celui mai puternic om al planetei în flagrant.

”Misteriosul bărbat” care a beneficiat de îmbrățișările Primei Doamne este nimeni altul decât Kobe Bryant, un simbol al baschetului american, dar și un bărbat extrem de atrăgătător.

Foto: EPA

Vizualizări: 528

Comentează