Ceremonie de deschidere Londra 2012 – 7 momente pe care nu trebuie să le ratezi

Ceremonie de deschidere Londra 2012 – 7 momente pe care nu trebuie să le ratezi

Ceremonia de deschidere a JO 2012, găzduite de Londra, va fi o combinaţie între simbolurile olimpice şi cele britanice. Aşa că trebuie să ne uităm, la ceremonia de deschidere Londra 2012, după Peter Pan, James Bond, Regina Marii Britanii şi personaje ale lui William Shakespeare, scrie realitatea.net.

La Ceremonia de Deschidere Londra 2012, James Bond va apărea într-un scurt film filmat la Palatul Buckingham. Dar iată toate elemente de neratat ale ceremoniei.

Ceremonia de deschidere Londra 2012 – Revoluţia industrială

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra 2012 va abunda în simboluri din istoria britanică. Principalul simbol folosit va fi, se pare, revoluţia industrială.

Ceremonia de deschidere Londra 2012 – tăcerea celor de la repetiţii

Un editor de la sports.yahoo.com a încercat să găsească, pe Twitter, impresii de la repetiţiile ceremoniei. Însă planul media gândit de Danny Boyle a făcut ca editorul să nu găsească nicio informaţie clară. În timp ce unii utilizatori dădeau amănunte interesante, alţii la infirmau. Iar misterul a rămas în picioare.

Ceremonia de deschidere Londra 2012 – James Bond şi Regina

În filmul cu James Bond de la Buckingham, se pare că va apărea şi Regina. “Intrarea şefului statului – în cazul nostru, Regina – este un element-cheie din spectacol”, a spus Boyle.

Ceremonia de deschidere Londra 2012 – Ce se vede LIVE, ce se vede la TV

“Felul în care telespectatorii se vor bucura de ceremonia de deschidere la televizor va fi, sper, mult mai spectaculos decât spectacolul din arenă”, adaugă Boyle.

Ceremonia de deschidere Londra 2012 – personaje de poveste

Peter Pan, Mary Poppins şi Voldemort vor apărea, mai mult ca sigur, în ceremonia de deschidere.

Ceremonia de deschidere Londra 2012 – momentul muzical

Se pare că invitatul special va fi Paul McCartney.

Ceremonia de deschidere Londra 2012 – cine aprinde flacăra

Zvonul că onoarea îi va reveni lui David Beckham pare a fi unul fals şi ar fi bine să fie unul fals, comentează un jurnalist pe blogul Fourth Place Medal. Propunerea jurnalistului este Roger Bannister, primul om care a alergat o milă în mai puţin de 4 minute şi un fost campion olimpic (la Vancouver 1954).

Foto: realitatea.net

Vizualizări: 298

Comentează