..

Zece sfaturi ca să ai relaţia pe care ţi-o doreşti

Zece sfaturi ca să ai relaţia pe care ţi-o doreşti

Nu e niciun secret – toate relatiile trec prin momente bune si momente mai dificile. Uneori, cand lucrurile merg prost, ne este greu sa mai vedem soarele de dincolo de nori, scrie perfecte.ro

Zece sfaturi ca sa ai relatia pe care ti-o doresti

Ca sa vina in ajutorul celor care vor sa treaca mai usor peste greutati, psihoterapeutii au adunat sfaturi de la cuplurile fericite, care au depasit cu bine momentele dificile. Iata care ar fi cele mai importante 10 astfel de sfaturi.

1. Nu mergeti la culcare suparati. Oricat de suparata ai fi pe iubitul tau, nu te culca fara sa ii dai un telefon sau un sarut de noapte buna.

2. Iesiti des in oras. Ca sa evitati rutina, iesiti in oras si gasiti activitati comune placute.

Decalogul unui cuplu perfect. Care sunt cele 10 porunci pentru o relatie indestructibila

3. Momente intime speciale. Dupa o zi grea, in loc sa adormiti imediat, oferiti-va o un moment de intimitate special. O baie cu spuma sau un pahar de vin in pat s-ar putea sa fie exact ce va trebuie.

4. Fii generoasa cu tine. Chiar daca ai o relatie, si prieteni, si job, si scoala, incearca sa iti faci timp si pentru tine si ofera-i si lui posibilitatea de a petrece un timp fara tine. Aceste momente personale vor face bine relatiei voastre.

5. Incurajeaza-l mereu. Chiar daca nu esti intotdeauna de accord cu ceea ce face, incearca sa iti dai seama cum te-ai simti tu daca ti-ai dori sa faci ceva si nu ai primi niciun fel de sprijin. Fii sustinatoarea lui cea mai importanta.
6. Spune “te rog” si “multumesc”. Cand peste relatiile serioase a trecut ceva timp, partenerii devin comozi si uita niste notiuni de respect elementare. Incearca sa nu le uiti, daca iti doresti o relatie frumoasa si armonioasa. Poate nu pare important, dar pe termen lung, micile detalii conteaza.

7. Activitatile comune. De cate ori aveti ocazia, e bine sa va faceti amandoi timp pentru o pasiune comuna. Poate fi gastronomia, sportul sau fotografia.

8. Vorbiti despre toate lucrurile importante. Comunicarea este foarte importanta, asa ca nu ezita sa-i spui partenerului ce te framanta. El va face acelasi lucru si, vorbind mereu despre problemele voastre, nu le lasati sa ajunga la punctul in care sa provoace o ruptura iremediabila intre voi.

9. Discutati despre bani. Desi pare meschin, se pare ca banii sunt una dintre cele mai frecvente probleme in cuplu, asa ca e bine sa discutati deschis despre bani si cheltuieli si felul in care va distribuiti veniturile.

10. Spune-i ca il iubesti ! In fiecare zi !

Vizualizări: 543

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios