..

Familia iubitului lui Lady Gaga, “topită” după cântăreaţă: “Toţi o adorăm”

Familia iubitului lui Lady Gaga, “topită” după cântăreaţă: “Toţi o adorăm”

Deşi este o nonconformistă şi şi-a creat o imagine de fată rea, Lady Gaga se pare că vrea să devină femeie de casă. Diva se gândeşte la măritiş şi vrea chiar să devină mamă, scrie libertatea.ro

Potrivit revistei americane National Enquirer, Lady Gaga este extrem de fericită alături de iubitul ei Taylor Kinney, starul din serialul „Jurnalele Vampirilor”, şi a început chiar să îşi facă planuri de viitor cu acesta. „Pentru prima dată Gaga a început să se gândească la copii. Ea consideră că Taylor este bărbatul vieţii ei şi vrea să facă copii cu el cât mai repede posibil. Ei deja îşi fac planuri de viitor împreună”, a declarat un prieten apropiat al cuplului pentru revista menţionată.

Relaţia dintre Gaga şi Taylor s-a înfiripat în iulie anul trecut, pe platoul de filmare de la videoclipul artistei „You and I”, în care a apărut şi actorul. Familia lui Taylor deja şi-a dat acceptul pentru ca cei doi să se căsătorească, rudele lui fiind de-a dreptul fascinate de artistă.

„Am cunoscut-o pe Ziua recunoştinţei şi de Crăciun”, a mărturisit tatăl actorului, în timp ce mătuşa acestuia a precizat: „Taylor o iubeşte. Toţi din familie am cunoscut-o şi o adorăm”.

„În spatele machiajului şi a ţinutelor sale, Gaga este o persoană foarte cultivată şi cu picioarele pe pământ. Este drăguţă, normală şi sănătoasă. Ne bucurăm de alegerea lui Taylor”, a mai adăugat femeia.

Gaga e hotărâtă să ducă relaţia la un alt nivel şi vrea ca în mai puţin de un an să devină mamă. „Ea chiar îşi doreşte să aibă un mariaj şi o familie cu Taylor. Gaga deja se gândeşte la numele copiilor şi le spune prietenilor că ce frumoşi vor fi copiii ei, având în vedere că Taylor arată aşa bine”, a mai povestit sursa.

Vizualizări: 307

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios