..

Ai văzut-o de un milion de ori, dar e imposibil s-o recunoşti! E vedeta care mai ieri a văzut moartea cu ochii!

Ai văzut-o de un milion de ori, dar e imposibil s-o recunoşti! E vedeta care mai ieri a văzut moartea cu ochii!

A fost la un pas de moarte, ai fi putut spune că e o vedetă care a pierdut lupta cu celebritatea, cu fericirea… Părea un om sfârşit, iar acum ai crede că avem de-a face cu un fel de pasăre Phoenix, care a reuşit să învie din propria-i cenuşă. Sau o fi descoperit reţeta tinereţii fără bătrâneţe?

Chiar dacă vă e greu să credeţi, este vorba despre Demi Moore, care în urmă cu câteva săptămâni îţi dădea impresia că scurge viaţa din ea, iar acum e mai frumoasă ca oricând, scrie libertatea.ro

Actriţa de 49 de ani pare lipsită de griji, cu vreo 20 de ani în minus şi te face să crezi că a trecut peste dificila despărţire de Ashton Kutcher, că a uitat zilele crâncene petrecute la reabilitare, după ce a leşinat şi a fost internată de urgenţă.

Nu credea nimeni că o să-şi revină atât de repede şi într-un mod de-a dreptul fascinant, dar se pare că acum Demi Moore este noua imagine a gamei de produse cosmetice a Helenei Rubinstein şi e superbă.

Bineînţeles că este machiată la greu şi probabil că s-a intervenit pe poze şi cu un program de editare foto, dar şi aşa, actriţa pare să fi lăsat trecutul în urmă şi e clar că revine în forţă în lumea strălucitoare a starurilor de la Hollywood.

Vizualizări: 1120

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios