..

Record delicios! Uite cum arată cel mai înalt tort din lume! FOTO

Cel mai înalt tort din lume măsoară 8 metri înălțime, a fost realizat de 20 de bucătari chinezi și, pentru că nu a încăput în nicio cofetărie din China, a fost expus într-un complex comercial din Luoyang, Provincia Henan.

  • Așa arată cel mai înalt tort din lume, care a fost mâncat de 3.000 de oameni

Potrivit libertatea.ro, bucătarii chinezi au muncit 24 de ore neîncetat pentru realizarea desertului. Pentru prepararea uriașului tort s-au folosit 500 kg de ouă, 260 kg de făină, 200 kg de frișcă, 100 kg de fructe și 80 kg de ciocolată.

Potrivit site-ului worldrecordsacademy.org, 3.000 de persoane au mâncat din cel mai înalt tort din lume, nu înainte însă ca aceasta să fie înregistrat în Cartea Recordurilor.

Recordul anterior aparținea cofetarilor din Paris, care au realizat în 2010 un tort de 7, 8 metri.

Dulciurile sunt bune pentru copii

În urma unui studiu realizat în 2011 de oamenii de ştiinţă de la Universitatea Louisiana din Statele Unite ale Americii s-a constat că dulciurile le fac bine copiilor.

Cercetătorii americani au ajuns la concluzia că aceste alimente nu ar trebui excluse din alimentația copiilordupă 5 ani de cercetare. Potrivit specialiştilor, produsele care au un conţinut ridicat de zahăr ajută la menţinerea greutăţii corporale, iar micuţii care includ în dieta zilnică dulciuri prezintă un risc scăzut de a deveni obezi la vârsta adolescenţei, spre deosebire de copiii care nu mănâncă aceste alimente.

Vizualizări: 640

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios