..

Jupp Heynckes: Am ştiut încă de la antrenamente că ne vom califica

Jupp Heynckes: Am ştiut încă de la antrenamente că ne vom califica

Antrenorul echipei Bayern Munchen, Jupp Heynckes, a declarat, marţi seară, după calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, că a ştiut încă de la antrenamente că formaţia sa va accede în faza următoare a competiţiei, informează site-ul oficial al UEFA, citat de mediafax.ro.

“Sâmbătă am jucat o partidă foarte bună (n.r. – 7-1 cu TSG Hoffenheim), dar acum… Înainte de a intra în teren am avut impresia că jucătorii vor să se califice cu orice preţ şi au rămas concentraţi până la final. Încă de la antrenamente am ştiut că ne vom califica. A fost o partidă superbă din primul şi până în ultimul minut. Mi-a plăcut modul în care am gestionat avantajul. Am avut inteligenţă. Am jucat un fotbal minuţios şi am luat piciorul de pe acceleraţie atunci când a trebuit. Am pasat foarte bine de pe o parte pe alta a terenului şi am utilizat perfect spaţiile. Prima repriză a fost perfectă”, a spus Heynckes, informează site-ul oficial al UEFA.

Echipa germană Bayern Munchen s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 7-0 (3-0), formaţia elveţiană FC Basel, în manşa secundă a optimilor competiţiei. În tur, FC Basel s-a impus cu scorul de 1-0.

Vizualizări: 96

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios