..

MODA POATE FI FATALĂ. O femeie a murit după ce și-a pus extensii de păr

MODA POATE FI FATALĂ. O femeie a murit după ce și-a pus extensii de păr

O femeie de 34 de ani din Marea Britanie a murit după ce a făcut o alergie severă la substanța cu care sunt lipite extensiile pe păr. Medicii spun că, în fiecare an, 10-20 de femei mor din cauza șocului anafilactic pe care îl provoacă această substanță, relatează DailyMail, citat de evz.ro

Atasha Graham a plătit cu viața pentru că și-a dorit să aibă părul mai lung. Decesul s-a petrecut fulminant, chiar pe ringul de dans din clubul în care soțul ei era DJ. În jurul orei 6.30, femeia s-a prăbușit și a încetat să mai respire. La fața locului a ajuns și o ambulanță, însă medicii nu au mai putut să o salveze.
În urma autopsiei, medicii legiști spun că este foarte posibil ca, din cauza transpirației abundente, „lipiciul” să fi ajuns în sânge, declanșând șocul anafilactic. Femeia nu are istoric de alergie la anumite alimente, iar în acest caz, episodul alergic se declanșează în maximum o jumătate de oră de la ingerarea alimentului respectiv.

Medicii spun că, în ultima lună, s-au înregistrat patru decese din această cauză, iar anual, 10-20 de femei mor din cauza alergiei severe la substanța cu care sunt lipite extensiile de părul natural.

Vizualizări: 495

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios