..

Cinci sfaturi antiîmbătrânire

Cinci sfaturi antiîmbătrânire

Un zâmbet, poziția dreaptă a corpului și chiar o nouă tunsoare te pot face să te simți cu cel puțin cinci ani mai tânără. Află care sunt aceste cinci metode care te vor umple de energie.

1.Zâmbește! Zâmbetele largi și senine te întineresc. Forțează-te să zâmbești, oamenii din jurul tău te vor privi altfel.
2. Stai dreaptă! Încearcă să nu stai cocoșată. Imaginează-ți că ești o marionetă care are un fir chiar din vârful capului, iar cineva trage de acel fir și te face să stai dreaptă. Vei arăta mult mai tânără și mai puțin obosită și tristă.
3. Fă-ți o nouă tunsoare! Femeile cu părul mai scurt par mai tinere. Desigur că tunsoarea trebuie să aibă un aspect sănătos și îngrijit.
4. Cumpără-ți un sutien de calitate! Ia-ți un sutien bun, de calitate care poate să îți asigure suportul necesar și să te ajute să îți ?ii spatele drept.
5. Dormi pe spate! Când dormi într-o parte sau pe burtă, îți adâncești fața în pernă. Astfel ți se accentuează ridurile mai profunde sau mai superficiale. Stând pe spate eviți stresarea tenului și dimineața vei arăta cu adevărat odihnită.
libertatea.ro

Vizualizări: 687

Comentează