..

Ce le mai place să se dezbrace!

Dacă nu pozează goale pentru reviste, atunci unele celebrităţi se fotografiază singure, fie în oglinzi, fie pur şi simplu, şi apoi postează imaginile pe Internet. Unele dintre ele mai au şi ghinionul să le fie furate imaginile şi să fie apoi vândute presei de tabloid – aşa cum este cazul lui Scarlett Johansson sau al lui Kim Kardashian.

  • Rihanna, noua imagine Armani

Rihanna

În urmă cu ceva vreme, cântăreaţa a postat pe contul său de Twitter două imagini, în care apărea aproape goală. Deşi într-una dintre poze nu i se vede capul, vedeta a recunoscut că este chiar ea, “din perioada când era slabă”. (Foto: egotastic.com)

Demi Moore

Actriţa, soţia celebrului Ashton Kutcher, a făcut o tradiţie să posteze pe contul de Twitter poze cu ea, făcute în toaleta locuinţei celor doi. Recent, Demi Moore a postat o fotografie în care, de la spate, pare goală.

Courtney Love

Şi ea pare să fie la fel de înnebunită după Twitter ca şi Demi Moore, urcând adesea imagini cu ea. Anul trecut, cântăreaţa a publicat şi o fotografie în care purta doar lenjeria intimă.

Kim Kardashian

În cazul vedetei de emisiune reality lucrurile stau altfel – un video în care apărea ea făcând sex cu fostul iubit a fost trimis publicaţiilor de scandal, pătând imaginea brunetei. Şi la nunta cu Kris Humphries, Kim a primit ‘cadou’ filmuleţul.

Scarlett Johansson

Ea este cea mai recentă victimă a hackerilor şi câteva imagini cu ea în pielea goală – din telefonul mobil – au fost lansate pe Internet. Actriţa a cerut ajutorul ofiţerilor FBI ca să-l găsească pe făptaş.

libertatea.ro

Vizualizări: 1371

Comentează