..

Adio, bătrâneţe! S-a inventat elixirul tinereţii

Adio, bătrâneţe! S-a inventat elixirul tinereţii

De sute de ani omenirea caută elixirul miraculos care să împiedice îmbătrânirea. Se pare că ingineria genetică a descoperit în sfârşit secretul „tinereţii fără bătrâneţe şi vieţii fără de moarte”.

Recent a fost descoperit un anumit tip de celulă care se multiplică natural odată cu vârsta. Această celulă e vinovată de apariţia ridurilor, înmuierea muşchilor, cataractă şi artrită.

Cercetătorii de la Mayo Clinic din Rochester, Minnesota, SUA, au injectat unor cobai un medicament miraculos care inhibă dezvoltarea acestor celule. Rezultatul a fost miraculos! Coordonatorul proiectului, doctorul James Kirkland, a declarat pentru „Daily Mail”, citat de click.ro: „Incredibil, nu am văzut niciodată aşa ceva! Şoarecii au dobândit ca prin farmec o vitalitate suprinzătoare, pielea li s-a netezit devenind mai elastică, muşchii s-au învigorat şi problemele de sănătate au suferit o ameliorare”.

Vizualizări: 745

One Comment

  • eu
    6 noiembrie 2011 | Permalink |

    Ce m-am saturat in fiecare zi sa citesc stiri aiurea “sa inventat elixirul tineretii”. In fiecare zi am impresia ca se inventeaza cate-un elixir.

Comentează