..

La trei ani, şi-a purtat singură de grijă, lângă cadavrul mamei sale

La trei ani, şi-a purtat singură de grijă, lângă cadavrul mamei sale

O fetiţă de trei ani din Noua Zeelandă a supravieţuit două zile numai cu lapte, brânză şi lasagna, după ce mama ei a murit subit.

După două zile, fratele femeii a alertat poliţia, după ce sora sa n-a mai dat nici un semn de viaţă. Shylah Silbery a fost găsită strângându-şi în braţe ursuleţul de pluş, încă nedumerită de ce mama ei nu se mai trezeşte. Lauren a fost descoperită zăcând, cu faţa în jos, lângă pat.

Din fericire pentru ea, fetiţa a ştiut unde poate găsi mâncare. Chiar şi aşa, Shylah a avut nevoie de câteva zile de îngrijiri medicale. După cele două zile, era deshidratată, iar hainele, pe care nu mai avusese cine să i le mai schimbe, îi provocaseră răni, notează click.ro.

“Nici nu pot să-mi imaginez cum a stat atâta timp, încercând să-şi trezească mama. Dar acum e în regulă. Iar când, la înmormântare, a văzut coşciugul coborât în groapă, a arătat cu degeţelul şi a spus: «Mami este acolo»”, a povestit unchiul fetiţei.

“M-a uimit cât de ingenioasă a fost Shylah. Este o fată foarte inteligentă”, a lăudat-o şi bunica ei. Deşi procedurile impun ca în astfel de cazuri să se aştepte rezultatul autopsiei pentru a descoperi cauzele morţii, autorităţile bănuiesc că moartea femeii a avut cauze naturale.

Vizualizări: 950

Comentează