..

Măcel pe o autostradă din Anglia! Mai multe victime şi 30 de maşini făcute praf – VIDEO

Măcel pe o autostradă din Anglia! Mai multe victime şi 30 de maşini făcute praf – VIDEO

Mai mulţi oameni au murit şi cel puţin 35 au fost răniţi într-un cumplit accident în lanţ produs pe autostradă M5 din sud-vestul Angliei.

Potrivit primelor date furnizate de poliţie, ceaţa este vinovată pentru producerea accidentului rutier cumplit în apropierea oraşului Taunton, în sud-estul Angliei.

Presa britanică relatează că în accidentul în lanţ petrecut vineri noaptea au fost implicate 35 de vehicule, printre ele câteva camioane şi TIR-uri care aveau rezervoarele de combustibil pline. Martori oculari au afirmat că au auzit mai multe explozii.

Un alt bărbat a relatat la postul Sky News că a văzut scene de coşmar, în care şoferii aflaţi la faţa locului încercau să scoată oamenii prinşi în maşinile făcute acordeon.

În urma impactului cel puţin patru maşini au luat foc, fiind necesară intervenţia de urgenţă a pompierilor. Echipe de descarcerare au fost chemate la faţa locului pentru a scoate dintre fiarele contorsionate ale maşinilor.

Imaginile prezentate de televiziunile britanice arată imagini înfiorătoare cu vehicule incendiate sau răsturnate. Traficul a fost oprit pe autostrada M5 (pe segmentul în care a avut loc accidentului) pentru mai multe ore.


click.ro

Vizualizări: 276

Comentează