Un moldovean a fost arestat în Odesa pentru că a bătut un motan

Poliția din Odesa a arestat un cetățean moldovean de 46 de ani pentru că ar fi bătut cu cruzime un motan. Potrivit serviciului de presă a miliției din Odesa, bărbatul, fiind în stare de ebrietate, ținea de coadă animalul și îl bătae cu cruzime cu capul de scările și pereții unui bloc, după ce l-a aruncat în urna de gunoi. Vecinii au chemat poliția, însă bărbatul, care s-a dovedit a fi cetățean al Republicii Moldova, a fugit, transmite versii.com cu referință la agenția Interfax-Ucraina.

Bărbatul a fost reținut de miliția ucraineană și a recunoscut vina. El s-a ales cu dosar penal pentru cruzimea față de animale. Motanul a scăpat cu viață și se află în grija veterinarilor unei clinici din Odesa.

hotnews.md

One Comment

  • Judgement
    16 august 2011 | Permalink |

    este mica pedeapsa pentru ce a facut…..ar trebui sa-l bata pe el cu capul de scari pina ce sa lesine…apoi sa-l trezeasca si iarasi sa-l bata, apoi iarasi si iarasi…..pina ce sa-i tisneasca creierul din cap…si inca tot ii putin, ca sunt sigura ca-n cap nimic nu are…asa ca dreptatea trebuie dusa pina la capat….sa-l taie si sa-l dea prin masina de tocat carne si sa arunce toata mizeria in urma de gunoi ca dupa aia ciinii si pisicele sa aiba o cina cit de cit…
    ehhhh…..cum oare pamintul mai duce asa oameni?

Comentează