Basarabeanca, soacră mare! GALERIE FOTO

Îndrăgita interpretă Aurica Dicusar, alias Basarabeanca, a fost soacră mare pentru a doua oară. Fiul cel mare al cântăreţei, Artur, şi aleasa inimii sale, Ella, au avut parte de-o nuntă ca-n basme. Tinerii însurăţei s-au cununat religios la Mitropolia Ortodoxă Română a Europei Occidentale şi Meridionale din Paris.

Într-un an, de două ori soacră mare

Recent, Basarabeanca, împreună cu soţul său, au avut de trăit unul din cele mai frumoase evenimente din viaţa lor. Fiul mai mare, Artur, a îmbrăcat costumul de mire. Mirele şi-a făcut studiile în Franţa, iar masteratul la Paris. De aici a venit şi dorinţa de a face cununia religioasă la Mitropolia Ortodoxă Română a Europei Occidentale şi Meridionale din Paris.
În costume naţionale au cântat pe străzile din Paris
„Nouă nu ne-a rămas decât să-i susţinem decizia. A fost o cununie neobişnuită, frumoasă şi divină. Atât invitaţii din Chişinău şi Europa, cât şi noi am fost îmbrăcaţi în costume naţionale moldoveneşti. După cununie, am mers pe străzile şi prin mijloacele de transport din Paris, unde am cântat melodii populare în limba română. A fost foarte frumos”, ne povesteşte Basarabeanca. La o lună după cununia religioasă, tinerii însurăţei au făcut nunta într-un local fastuos din capitală unde au fost prezente 160 de persoane. Soacra cea mare a optat doar pentru o ţinută.
Îşi iubeşte nurorile ca pe nişte fiice
„Nunta feciorului mai mic şi a celui mare a avut loc într-un interval mic. Am făcut două nunţi la nici un an interval între ele. În postura de soacră mare m-am simţit plină de griji şi de fericire. Sunt mulţumită că feciorii mei şi-au găsit tocmai ceea ce-şi doreau. Am parte de nişte nurori bune, le iubesc foarte mult pentru că-mi sunt ca două fiice. Rudele credeau că băieţii mei se vor căsători greu deoarece eu sunt mai pretenţioasă. Vă spun şi de ce. Ella este vorbitoare de limbă rusă, dar, înainte de nuntă, ne-am înţeles ca între două femei ca din aprilie să vorbim doar în română. Aceasta este limba care se vorbeşte în familia mea”, mai spune interpreta.
Vrea să devină bunică
Interpreta şi soţul său sunt fericiţi şi împliniţi căci Denis şi Artur le-au adus în casă nu două nurori, ci două fiice – pe Diana şi pe Ella. Basarabeanca ne-a mărturisit că-şi doreşte foarte mult să devină bunică şi speră ca copiii săi să-i dăruiască mulţi nepoţei.*
L.N.
„apropo magazin” le urează proaspeţilor însurăţei Casă de Piatră

foto: Denis şi soţia sa Diana

foto: Dansul mirilor (Denis şi Diana)

foto: Cununia religioasă a lui Artur şi Ella la Mitropolia Ortodoxă Română a Europei Occidentale şi Meridionale din Paris


3 Comentarii

  • Nume
    17 august 2011 | Permalink |

    TARE MA AMUZAT IVAN REATA ,IN COSTUM NATIONAL SI OCHELARI ROCK.CE-I CU TINE BAI VEDETA

  • Nume
    18 august 2011 | Permalink |

    like

  • ira
    21 august 2011 | Permalink |

    Mirele şi-a făcut studiile în Franţa, iar masteratul la Paris)))))))))))))))))

    Paris e in SUA???? LOL!!!

Comentează